Γνωστή έγινε η αποστολή του Παναιτωλικού για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό αύριο Κυριακή (13/9-21:30) στο ΟΑΚΑ για την 4η αγωνιστική.
Ο Μεχία ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε και είναι διαθέσιμος. Εκτός παραμένουν οι δύο νεαροί, Σμυρλής και Γαλιάτσος. Ο πρώτος έχει αποθεραπευτεί ωστόσο έμεινε εκτός λόγω… απαρτίας, ενώ ο δεύτερος τις τελευταίες μέρες συμμετέχει και στο προπονητικό δίτερμα και μετράει αντίστροφα για επιστροφή σε επίσημες υποχρεώσεις.
Με καλή ψυχολογία και την μαζική στήριξη του κόσμου τους οι Αγρινιώτες θα αγωνιστούν με στόχο το καλύτερο δυνατό απέναντι στους «πράσινους».
Στην αποστολή συμμετέχουν οι ποδοσφαιριστές:
Άλεξιτς, Αποστολόπουλος, Μπάντζι, Μπάσι, Μπρέγκου, Τζενεπό, Εράκοβιτς, Εστεμπάν, Γκράναθ, Κόγιτς, Κουτσερένκο, Μανρίκε, Μαυρίας, Μεχία, Νακάμπα, Νικολάου, Όλσον, Οπόκου, Παρδαλός, Προδρομίτης, Σατσιάς, Σουμά, Στάγιτς, Ξενόπουλος.
This website uses cookies.
Read More
View Comments
Καναρίνια βγάλτε νύχια.