ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Πετράκης: «Η εικόνα μου αφήνει παράπονο, το αποτέλεσμα είναι σπουδαίο για τη συνέχεια»

Στην σημασία του βαθμού αλλά και προβληματισμένος αναφορικά με το αν θα πρέπει να είναι χαρούμενος από το αποτέλεσμα βάση εικόνας ο Πετράκης.

Συγκεκριμένα, μετά το ισόπαλο 2-2 με τον Αστέρα, δήλωσε:

«Δεν ξέρω αν θα πρέπει να είμαι χαρούμενος ή όχι. Παίζαμε με μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Δεχθήκαμε δύο γκολ από στατικά. Μας ακυρώθηκαν δύο γκολ οριακά. Όταν μένουμε πίσω στο σκορ, υπό αυτές τις συνθήκες, αν μου το λέγατε στην αρχή ότι θα ήμουν ευχαριστημένος με το “Χ”, θα έλεγα ναι. Η εικόνα μου αφήνει παράπονο, το αποτέλεσμα είναι σπουδαίο για την συνέχεια».

View Comments

  • Δεν πιστεύω να συμφωνητε με το σπουδαίο αποτέλεσμα που πήραμε?
    Με 2 αυτογκόλ!!
    Παίχτης καρελης δεν υπάρχει,όσο ποιο γρήγορα το καταλάβουν, μπορεί να σωθεί κάτι.
    Μπρούνο Ντουάρτε.τα μισά γκολ που έχουμε φάει είναι από δικά του λάθη ανύπαρκτος όλη τη χρονιά.ελειπε σε 3-4 ματς και ήταν άλλη ομάδα.τα παιδιά δεν φταίνε βέβαια τόσο μπορούν τόσο παίζουν.ο προπονητής αμολαει αετό?σε όλο το κόσμο όταν χάνεις θα βγάλεις ένα στόπερ από τα 3 και θα βάλεις επιθετικόγενη παίχτη .ο δικός μας βγάζει στόπερ βάζει στόπερ.

  • ο μπρ.ντουαρτε βασικος,οι 3 στοπερ μπετον-αρμέ,ο τσιγαρας πάγκο,χάνεις και βγαζεις επιθετικό...να ειναι καλά τα δώρα των αμυντικών της τρίπολης.ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ ΒΑΘΜΟΣ για την συνέχεια,αυτό μόνο.Αλλά προέχει η νίκη=4 κυπελλου με αρη...και ας έχασε.

  • Και εμείς κ. Πετρακη ως φίλαθλοι έχουμε ένα παράπονο. Δεν παίρνεις γρήγορα αποφάσεις για αλλαγές. Δυσταζεις. Βλέπεις ότι η άμυνα θυμίζει παιδική χαρά. Από λάθος της στο 45 ισοφαριζεται η ομάδα. Κάνε αλλαγή στο 46 λεπτό. Έχεις αμυντικό στο πάγκο. Δεν είναι απαγορευτικό να γίνονται αλλαγές και στο πρώτο ημίχρονο όταν χρειάζεται......

  • Τι λέτε ρε παιδιά για αλλαγή στο 46.ο άνθρωπος κοιμάται με τα τσαρούχια.
    Δεν βλέπετε κάνει συνέχεια τα ίδια ακριβώς λάθη.τι επιμονή είναι αυτή σε κάποιους παίχτες και στο ίδιο σύστημα,βρέξει χιονίσει,δεν μπορώ να το καταλάβω.

  • Φιλε Δημητρη,τα σχολια σου απολυτως ευστοχα,ξερεις ποδοσφαιρο.Αυτα τα λεω εδω και 4 μηνες.Το ποσο φοβισμενα αυτος ο προπονητης αντιμετωπιζει ομαδες οπως γιαννενα,βολο,οφη,αστερα κλπ ειναι αποστευτο. Νομιζει οτι απο την καταπακτη θα βγουν τιποτε θηρια .Δεν ειναι τυχαιο οτι δεν εχουμε διπλο.Επισης ξανα και ξανα γραφω οτι η πληγη του φετινου παναιτωλικου ειναι ο μπρουνο ντουαρτε και καρελης κυριως και κατα δευτερο λογο χατζηθεωδοριδης και χουανπι.Ο ντουαρτε φταιει για 6 γκολ απο προσωπικα λαθη.Η χρησιμοποιηση του καρελη ειναι υποπτη και 10 γκολ να βαλει μεχρι τελος δεν μου λεει τιποτε γιατι εχει ζημιωσει την ομαδα μας στα προηγουμενα 15 παιχνιδια.Ο χουανπι ξερει μπαλα,αλλα κανει περιτες ενεργειες και χανει την μπαλα.

  • Δεν χρωστάει κανένα σας καλή κουβέντα έλεος ντροπή σας ελεεινοί και τρισάθλιο ειστε

  • ΕΙΣΤΕ ΑΣΧΕΤΟΙ Κ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΙ ΟΣΟΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΕΛΗ. Ο ΠΑΙΧΤΗΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ 90 ΛΕΠΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ 60 ΣΤΟΝ ΚΡΥΦΟ ΦΟΡ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΠΕΔΡΟ 2 ΦΟΡ. ΚΑΙ Ο ΠΕΔΡΟ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΒΑΣΙΚΟΣ. ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΣΑΣ

  • Φέρτε τον σούρερ και τον χαβο να ηρεμήσουν.με τον Πετράκη βλέπουμε την ομάδα με βάση το ρόστερ που έχει να παίζει καλό ποδόσφαιρο. Αν του δίναν καλύτερο ρόστερ θα ήταν σίγουρα καλύτερη η ομάδα. Ηρεμιστε επιτέλους. Ο άνθρωπος με βάση το ρόστερ κάνει το καλύτερο.

This website uses cookies.

Read More