ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Πήρε πλεονέκτημα και βαθμούς, να μην «μείνει» από κίνητρα

Ο Παναιτωλικός με τη μεγάλη νίκη του στη Νίκαια πήρε το πλεονέκτημα έδρας, πήρε τους τρεις βαθμούς και ουσιαστικά είναι εντελώς άνετος.

Οι Αγρινιώτες πέτυχαν το πέμπτο διπλό τους στο φετινό πρωτάθλημα. Ολοκλήρωσαν την κανονική διάρκεια με… στυλ, παίρνοντας μία νίκη σημαντική. Από άποψη ψυχολογίας και απαντήσεων προς ορισμένες κατευθύνσεις. Ανά διαστήματα ο Τίτορμος απέδωσε καλό ποδόσφαιρο στην έδρα του Ιωνικού. Έδειξε ότι δεν πήγε για να «βγάλει» την υποχρέωση.

Έδειξε ωστόσο και αδυναμίες. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα «έκατσε». Δέχθηκε πίεση, δυσκολεύτηκε, δεν μπόρεσε να τελειώσει το ματς στις ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν και ισοφαρίστηκε. Ο Γιάννης Αναστασίου απέδειξε το γιατί είναι ο προπονητής που θέλουμε να έχουμε υπογραμμίζοντας όλα αυτά στις δηλώσεις του.

Κι όμως, η μπάλα που πήρε πολλά από τον Παναιτωλικό κατά τη διάρκεια της σεζόν, του έδωσε απόψε πίσω μερικά ακόμα από τα «δανεικά» της. Και στο 91′ παρακαλώ…

Το ζητούμενο για τον Παναιτωλικό είναι να στα εναπομείναντα ματς των Play Outs να διατηρήσει κίνητρα. Τα τέσσερα ματς μπροστά στο κοινό του είναι σίγουρα το βασικότερο από αυτά.

View Comments

  • Ο Αποστολάκης είναι παιχταράς και πολύ φιλότιμος μέσα στο γήπεδο. Έκανε ένα λάθος σε όλη την διάρκεια και λοιπόν τι έγινε; θα πέσουμε να τον φάμε; αφήστε τις βλακειες. Ουδείς αλάνθαστος.

  • ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΒΑΡΥ ΟΝΟΜΑ Κ ΛΕΓΟΝΤΑΝ ΑΘΑΝΑΣΑΚΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΖΕ ΜΠΑΛΑ. ΟΧΙ Κ ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ

  • Πολυ βελτιωμενος και πολυ θεληση ο αποστολακης. Εκανε ενα λαθος χοντροκομμενο οκ θα το βελτιωσει γτ η αντιδραση του μετα δειχνει οτι νοιαζεται

  • Αποστολάκη κλείσε τα αυτιά σου και κάνε αυτό που ξέρεις καλά. Θα ακούς μόνο τον πατέρα σου και τον προπονητή σου, αυτοί έχουν φάει τα γήπεδα με το κουτάλι. Όλοι οι άλλοι είναι άσχετοι ουζοπνιχτες.

  • Ξέρει κάποιος από εμάς όλους κάποιον ποδοσφαιριστή από όλες τις ομάδες που να μην έχει κάνει κάποιο λάθος μεγάλο; Όχι όλοι έχουν κάνει και θα κάνουν, επομένως να αφήσουμε τον Αποστολάκη και μην τον πυροβολούμε όλοι εμείς οι πολυξεροι ,ο προπονητής του ξερει καλύτερα από εμάς αν ξέρει μπάλα ,και αν και πότε θα τον βάλει και

  • Δυστυχώς κάποιοι μικροψυχοι κομπλεξικοί καφενοβιοι στον νόμο έχουν πρόβλημα με κάποια ονόματα στον σύλλογο. Αν τους έβαζε ο πρόεδρος όμως σε κάποια πόστα και παίρνανε μισθουλακι θα κάνανε γαργάρα. Τι να κάνουμε όλοι δεν χωράνε σε μια παε. Υπάρχει λύση όμως. Ξύδι.

Share

This website uses cookies.

Read More