ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Play Outs- Βαθμολογία: Και τώρα… τρέχει (video)

Με διπλό έφυγε και ο Ιωνικός από το Αγρίνιο, με τον Παναιτωλικό να βρίσκεται στην 9η θέση της βαθμολογίας και πλέον να… τρέχει.

Με τη διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη να έχει μειωθεί στους έξι βαθμούς, χωρίς νίκες στα επόμενα παιχνίδια ο Παναιτωλικός δύναται να κινδυνεύσει.

Η αγωνιστική (3η)

Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα 1-1
ΟΦΗ – Λαμία 4-1
Αστέρας Τρίπολης – Λεβαδειακός 0-1
Παναιτωλικός – Ιωνικός 0-1

Η βαθμολογία των play-outs (3η αγωνιστική)

7. Ατρόμητος 34
8. ΟΦΗ 33
9. Παναιτωλικός 29
10. Αστέρας Τρίπολης 28
11. ΠΑΣ Γιάννινα 24
12. Ιωνικός 24
———————–
13. Λαμία 23
14. Λεβαδειακός 22

Τα στιγμιότυπα:

Η επόμενη αγωνιστική (4η)

Σάββατο 22 Απριλίου

Λεβαδειακός – Ιωνικός
ΟΦΗ – Αστέρας Τρίπολης
ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός
Λαμία – Ατρόμητος

View Comments

  • Με ποιον θα παρουμε τους 3 βαθμους που χρειαζομαστε?Το Λιαβα,το Κολοβο,το Χατζητετοιο,το Μορσει,το Ξενιτιδη,το Χουανπι η το Πεδρο?
    Με κοουτς αυτον?
    Θα παρακαλαμε τον Οφη να μας δωσει την ισοπαλια ρε το καταλαβαινετε?

  • Θα σωθούμε αλλά επίθεση δεν έχουμε. Ποσα παιχνίδια έχουμε κερδίσει στην έδρα μας, που οι άλλοι αμύνονται; Δύο τρία.... δεν θυμάμαι. Κι αυτά με το ζόρι. Διώξαμε και τον Βέργο γιατί περίσσευαν οι επιθετικοί. Είπαμε. Μια λέξη χαρακτηρίζει την νοοτροπία μας σαν ομάδα.
    Ηττοπάθεια. Στην έδρα σου παίζεις χωρίς σκοπιμότητες, παίζεις επίθεση. Αν δεν μπορείς να επιτεθείς έχεις σοβαρό πρόβλημα νοοτροπίας και πιθανόν ικανοτήτων.
    Απλά πράγματα. Είσαι looser. Βάζεις ένα γκολ και ταμπουρώνεσαι. Γυρίζεις την μπάλα πίσω, κανείς άσκοπες καθυστερήσεις και εν τέλει δολοφονείς το ποδόσφαιρο. Δεν σου αξίζει να λέγεσαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής αν τα κάνεις όλα αυτά, που τα κάνεις. Εγώ για φέτος χαιρετώ .Η χρονιά τέλειωσε. Δεν έχει νόημα να ασχολούμαι πλέον. Καλά μυαλά.

This website uses cookies.

Read More