ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πλήρης απέναντι στον Παναιτωλικό ο Άρης

Μέσα στην ημέρα αναμένεται να επισημοποιηθεί η επιστροφή των Λούκας Σάσα και Γιοάν Μπεναλουάν στις προπονήσεις του Άρη, που μετά από ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, θα είναι και πάλι πλήρης.

Επί της ουσίας, από σήμερα θα κορυφωθεί η προετοιμασία του Άρη για τον αγώνα της Κυριακής με τον Παναιτωλικό, με τον Άκη Μάντζιο να έχει πλέον στη διάθεσή του, όλους τους ποδοσφαιριστές του. Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν, από τη στιγμή που και ο Σάκιτς μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς, με τον Έλληνα τεχνικό να προχωράει και στις πρώτες δοκιμές για το βασικό σχήμα.

Θεωρητικά, δεν αναμένονται πολλές αλλαγές σε σχέση με το ματς της Λαμίας. Πιθανότατα, η επιστροφή του Σάσα, να αφήσει εκτός τον Ματίγια, αλλά κατά τα άλλα, μάλλον δεν θα υπάρξουν διαφοροποιήσεις. Βέβαια, όλα θα ξεκαθαρίσουν στις επόμενες προπονήσεις.

Γιάννης Παντελίδης- sfina.gr

View Comments

  • Βρε παιδια ,η ομαδα μας γιατι δεν μας ενημερωνει για τους τραυματισμους των παικτων μας ? Κρατικο μυστικο ειναι ? Την προηγουμενη εβδομαδα εμεις αναρωτιομασταν εαν προλαβει να παιξει ο Μεντοζα και οταν βγηκε η αποστολη,διαπιστωσαμε οτι ελειπαν ενα σωρο παικτες !!! Ξερει κανεις ποτε προκειται να ξαναπαιξουν ολοι αυτοι η΄ μηπως ουτε το ιδιο το ιατρικο τημ δεν ξερει τι του γινεται ?CHRISTOS

Share

This website uses cookies.

Read More