ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Προσοχή στον «πληγωμένο» Άρη

Μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό του Άρη στο Κύπελλο από τη Λαμία το παιχνίδι της Κυριακής στο Αγρίνιο αποκτά χαρακτήρα τελικού για τους Θεσσαλονικείς.

Η ήττα από την ομάδα του Γρηγορίου ήταν μία ηχηρή «σφαλιάρα» για τον Άρη. Απέδειξε περίτρανα ότι δεν είναι δα και καμία ομαδάρα. Τρία σερί αποτελέσματα του έκανε η Λαμία. Απέδειξε επίσης ότι ο Παναιτωλικός, ο καλός Παναιτωλικός δεν έχει τίποτα να φοβηθεί.

Για τον Τίτορμο το σενάριο εξελίχθηκε ιδανικά. Ο Άρης έδωσε ένα ματς 120 λεπτών και ηττήθηκε με τον πλέον οδυνηρό τρόπο. Κουβαλάει έξτρα κούραση. Η ψυχολογία είναι στα «τάρταρα», το άγχος και η πίεση για θετικό αποτέλεσμα στο Αγρίνιο «καίει».

Εκεί είναι και το σημείο που Αναστασίου και παίκτες πρέπει να εστιάσουν. Ο Παναιτωλικός χρειάζεται προσήλωση και σοβαρότητα. Προσοχή στον «πληγωμένο» Άρη. Με νίκη όχι απλώς τον «βουλιάζει» ψυχολογικά, τον προσπερνά και στη βαθμολογία επίσης.

Άλλωστε, το 5-1 του πρώτου γύρου είναι «μελανή κυλίδα» για τον Παναιτωλικό. Οφείλει η ομάδα να πάρει πίσω το… αίμα της.

View Comments

  • Σωστα τα γραφεις ! Ο Αρης θελει αλλα εμεις πρεπει να τον κανουμε να μην μπορει ! Να θυμομαστε το 5-1 του πρωτου γυρου , οπου παιζαμε σχεδον με τα τριτα και δεν εδειξαν καμμια συμπονοια ! Να τους πληρωσουμε με το ιδιο νομισμα !!CHRISTOS

  • ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΣΗΣΤΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚΚΑΙ ΟΛΟΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ

  • Το momentum που λένε και οι μορφωμένοι είναι με εμάς.
    Ο Άρης από την άλλη παίζει το πιο κρίσιμο παιχνίδι της χρονιάς.
    Υπό φυσιολογικές συνθήκες το γήπεδο θα ήταν γεμάτο και ο Άρης δύσκολα θα γλιτωνε.

  • Και τα δύο επόμενα παιγνίδια της ομάδας μας με Άρη και το εξ αναβολής με τη Λαμία,είναι δύσκολα.Ο μεν Άρης είναι στα κάτω του από ψυχολογία,αλλά έχει παίκτες ποιοτικούς που μπορούν να κερδίσουν οποιονδήποτε παντού.Άλλωστε είναι στα ζόρια και θα προσπαθήσουν να αλλάξουν την κατάσταση.Έχει την 3η καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος(15 γκολ),αλλά και την 5η χειρότερη επίθεση(17 γκολ).Η Λαμία έχει την 3η χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος(15 γκολ)και έχει καλύτερη άμυνα από εμάς(23 γκολ).Εμείς είμαστε στα 22 γκολ στην επίθεση και 32 γκολ στην άμυνα.Τα νούμερα αυτά έχουν την αξία τους,όσον αφορά τα πεπραγμένα των ομάδων και τη στατιστική.Κανένα ματς όμως δεν δίνει αποτέλεσμα βάσει αυτών των στοιχείων.Όλα τα παιγνίδια μας είτε εντός είτε εκτός,είναι 1Χ2.Πρέπει να δουλέψει καλύτερα το μεσοαμυντικό κομμάτι της ομάδας,για να πάρουμε καλά αποτελέσματα.Είναι σημαντικά για τη συνέχεια αυτά τα δύο ματς,όσον αφορά τις βλέψεις για παραπάνω,περισσότερο και λιγότερο για την άνετη παραμονή.Έχει καλή ψυχολογία η ομάδα,έχει και ικανότητες.Οψόμεθα.

  • Προσοχη στην αμυνα για πεναλτυ με τετοια διατησια θα το δωσουν αμεσως. Ποσα πεναλτυ να πιασει κ οΜελισας. Σφικτη αμυνα χωρις ατομικα λαθη κ κατι θα γινει μπροστα. Αν στραβωσει το ματς μην μας παρει απο κατω, με νικη αλλαζει στοχο η ομαδα κοιταζει πιο ψηλα

This website uses cookies.

Read More