ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Προτεραιότητα το θέμα του προπονητή στον Παναιτωλικό

Σε πρώτο «πλάνο» βρίσκεται ο προγραμματισμός ενόψει της νέας σεζόν στον Παναιτωλικό, με το θέμα του προπονητή να αποτελεί προτεραιότητα.

Οι πρώτες κινήσεις ως προς αυτή την κατεύθυνση έχουν ήδη γίνει. Για να βγει ενεργά στη μεταγραφική αγορά ο Παναιτωλικός και για να τεθεί επί τάπητος το πλάνο προετοιμασίας πρέπει πρώτα να «κλείσουν» σημαντικά «μέτωπα».

Το συμβόλαιο του Γιάννη Αναστασίου, μετά από δύο χρόνια στο Αγρίνιο «εκπνέει» και το τι μέλλει γενέσθαι θα ξεκαθαρίσει από τις συζητήσεις που θα γίνουν.

Στην παρούσα φάση τα ενδεχόμενα είναι «ανοικτά». Καμία πιθανότητα δεν μπορεί να αποκλειστεί, ωστόσο το θέμα θα ξεκαθαρίσει σε εύλογο χρονικό διάστημα. Ακολούθως αυτού θα λάβουν σειρά τα του ρόστερ.

Το ένα γεγονός είναι ότι λήγουν αρκετά συμβόλαια (Ανέστης, Κολοβός, Μόρσεϊ, Νταγκό, Χουχούμης, Αποστολάκης, Μάρτενσον, Ντίαζ). Για τον Λάρσον έχει γίνει ήδη γνωστό από ΜΜΕ της Σουηδίας ότι θα επιστρέψει στην Τζουργκάρντεν. Ασφαλώς υπάρχουν και περιπτώσεις ποδοσφαιριστών με συμβόλαια σε ισχύ που πιθανώς αποχωρήσουν. Το δεύτερο γεγονός είναι ότι ρόστερ χωρίς σίγουρη «εικόνα» για το ποιος θα προπονεί την ομάδα δεν μπορεί να χτιστεί.

Βάση της παραπάνω λογικής θα κινηθούν οι όποιες εξελίξεις. Με δεδομένο ότι πράγματα που θα μπορούσαν να είχαν «τρέξει» καιρό τώρα, ένεκα των καταστάσεων στα διοικητικά είχαν «παγώσει».

View Comments

  • ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΑΘΕΡΟ Κ ΑΚΛΟΝΗΤΟ 18 ΧΡΟΝΙΑ. ΑΥΤΟ ΤΟΥ Δ.Σ. ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΜΕ ΑΦΑΝΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΟΥΤΕ ΑΠ ΕΞΩ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΔΕ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΑΙΣΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΑΡΑΣ. ΤΗΣ ΑΥΤΟΥ ΕΞΟΧΟΤΗΣ ΚΥΡΙΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ. 18 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ. 18 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΣΘΩΤΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ. 18 ΧΡΟΝΙΑ ΚΡΥΦΤΟΥΛΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΟΛΗ. 18 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΑΞΙΩΜΕΝΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΦΩΤΗ ΚΩΣΤΟΥΛΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ, ΕΧΕΙΣ ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ. ΜΗ ΔΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΟΦΗ ΜΕΡΙΑ. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑΤΟΥΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΕΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΩΘΕΙΤΕ ΣΑΙΝΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΕΜΙΛΕΟΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΑΠΙΣΕΤΕ Ή ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ. ΑΝΙΚΑΝΟΙ!

  • Ποσο ηλιθιος μπορεί να είσαι ρε βλακα αρωστε το παίζεις και παναιτωλικος

  • Kwstas ΝΤΡΟΠΉ ΣΟΥ ΝΤΡΟΠΉ. ΟΤΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΚΕΡΔΊΖΕΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ . ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΊΣΑΙ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΌΣ. ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΟΠΑΔΟΎΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΈΛΟΥΜΕ . ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΌΣ.

  • ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ Δ.Σ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ. 22 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΕΧΩ ΤΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ. ΑΥΛΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΑΝΤΕ ΠΙΣΩ ΣΤΗ ΖΩΟΥΛΑ ΣΑΣ

  • Η ομάδα να μείνει ως έχει...
    Ένα καλό στόπερ και οχταροεξαρι...
    Με Αναστασίου πάλι.....

  • Κάθε φορά και πιο εμμετικά σχόλια από τον συγκεκριμένο, απλά αγνοήστε.

    Στα της ομάδας, αναμένουμε τος εξελίξεις σε όλα τα μέτωπα και ευχόμαστε ελπίζοντας για το καλύτερο του Παναιτωλικού μας οποίος και αν είναι στη διοίκηση, προπονητή κτλ…

  • ΔΕΝ ΕΊΜΑΙ ΆΝΘΡΩΠΑΚΟΣ ΕΊΜΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΟΣ. ΠΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΆΡΚΕΙΑς ΠΟΛΛΟΊ ΈΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΆΕΙ Η ΏΡΑ ΤΟΥΣ

  • Ο Κωστούλας τέλος ουσιαστικά από την ομάδα, μέχρι να βρεθεί αγοραστής (τουλάχιστον της ΠΑΕ, ΕΜΙΛΕΟΝ θα μείνει στην ιδιοκτησία του κ θα τη νοικιάσει στο νέο αφεντικό ). Τυπικά είναι μεγαλομέτοχος αλλά χωρίς , πλέον, οικονομική συνεισφορά. Αυτό συνεπάγεται λιτότης σε όλα τα επίπεδα, οπότε Αναστασίου τέλος.
    Πάμε για επιλογή τύπου Χαβου, Δελλα ή Τενέ κ βουρ για β εθνική.
    Συμπέρασμα : Μονόδρομος να βρεθεί γρήγορα αγοραστής της ΠΑΕ. Ο κ.Κωστούλας να το ξανασκεφτεί ότι πιο εύκολα θα δώσει μόνο την ΠΑΕ παρά πακέτο κ το ΕΜΙΛΕΟΝ. Το τελευταίο να το εκμεταλλεύεται με ενοικίαση στην ΠΑΕ

  • Πίκρα και χολή με απαισιοδοξία στο καθένα φταίει κι από κάτι και μη έχοντας τη ψυχραιμία να πουν κάτι για το παρακάτω στεφονται ενάντια στους ανθρώπους που είναι στο Δ.Σ της ΠΑΕ λες και αν φύγουν κάποιοι απο το Δ.Σ που τους στοχοποιουν βρέθηκε η λύση.Παμε για το αύριο με σκέψη καθαρή μένει να γίνει η επιλογή του ποιος θα είναι ο νέος προπονητής και με βάση τις οικονομικές δυνατότητες θα ξεκινήσει ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά.Αφορισμοι με κατηγορητηρια λαϊκών δικαστηρίων άνευ λόγου και αιτίας προκαταβολικά δεν ευσταθούν και δε χωρούν γιατί δεν εξυπηρετούν σε τιποτα

  • ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥ Δ.Σ. ΠΟΥ ΘΑΔΩΣΟΥΝ ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΣΤΟΝ ΑΓΡΙΝΙΩΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΔΕΙ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΟΑΜΔΑ ΜΕ ΑΛΛΟ ΜΑΤΙ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ?? ΝΤΕ Κ ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ. ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΟΑΜΔΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ? ΕΧΕΤΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΠΟΥΤΙΚ? ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΥΕΙ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ? ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ? ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΝΑ ΜΗ ΤΑ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΛΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΠΟΙΟΩΝ ΚΥΡΙΩΝ? Η ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΩΣΤΟΥΛΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΘΑ ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΦΩΝΑΖΩ, ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΤΟΥΜΠΕΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΙΝΑΜΕ Α ΕΘΝΙΚΗ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΟΥΛΑ. ΣΥΝΗΘΙΣΤΕ ΤΟ. ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ. ΜΗΠΩΣ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΣΤΗ Γ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΡΥΠΑΓΕ Η ΚΑΘΕ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ Κ Η ΚΑΘΕ ΘΗΒΑ Κ ΕΟΡΔΑΙΚΟΣ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΑΝ Κ ΤΟΤΕ ΗΣΥΧΑ? ΟΧΙ ΔΕΝ ΚΑΤΣΑΜΕ, ΗΡΘΑΜΕ 10 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΑΝΕΒΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΧΕΣ 3 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ 10 ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΣΦΥΡΙΞΕΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΡΦΩΣΕΙ Ο ΣΑΚΗΣ.

Share

This website uses cookies.

Read More