ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Σπουδαία νίκη αλλά μένει το… γνωστό κλισέ (video)

Ο Παναιτωλικός πήρε μία σπουδαία, από όλες τις απόψεις, νίκη στο Βόλο. Το κλισέ παραμένει ίδιο, όπως και νωρίτερα στη διάρκεια της σεζόν.

Του Κωνσταντίνου Ρίγκου

Ποιο είναι αυτό το κλισέ; Νίκα στο επόμενο για να έχει αντίκρισμα το «διπλό» του Πανθεσσαλικού. Στο σημείο αυτό οφείλουμε να αποδώσουμε τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού για την αντίδραση και τη μαχητικότητα που έβγαλαν στο γήπεδο.

Κορυφαίος ο Σενγκέλια. Τρομερό, ολοκληρωμένο παιχνίδι. Ο Γεωργιανός έχει δείξει ότι διαθέτει ποιότητα. Ενίοτε την ξεδίπλωσε σε μέγιστο βαθμό ωστόσο πρέπει να βρει διάρκεια. Ο Μόρσεϊ επίσης έκανε εξαιρετικό ματς.

Οι παρουσία και των δύο έδειξε ότι ο Παναιτωλικός με τα εξτρέμ του υγιή, με επιλογές στα πλάγια τέλος πάντων μπορεί να απειλήσει κάθε άμυνα. Ασφαλώς και χρειάζεται ενίσχυση στα «φτερά» -έχει τονιστεί ξανά. Και ο χρόνος «τρέχει» και ο Ιανουάριος τελειώνει.

Μεγάλη η χαρά για την εικόνα του Μαλή. Ένα παιδί που ταλαιπωρήθηκε πολύ μετά τον τραυματισμό του έχει βρεθεί ξανά σε μία συγκυρία στην οποία μπορεί να κερδίσει ξανά τη θέση του στην ενδεκάδα. Έκανε μεστή εμφάνιση, πέτυχε κομβικό γκολ.

Ωραίοι Ντίαζ, Χουχούμης, γενικότερα όλοι έδειχναν μία εικόνα αποφασιστικότητας. Πλην του Στεργιάκη. Έπιασε το πέναλτι για το οποίο ο ίδιος φέρει ευθύνη. Κομβική επέμβαση. Αν δεν το έβγαζε θα μιλούσαμε για άλλο ματς. Μπράβο του. Όλα αυτά ωστόσο δεν αναιρούν το γεγονός ότι πιστοποίησε για ένα ακόμη ματς ότι δεν είναι ο άνθρωπος που ο Παναιτωλικός μπορεί να στηριχθεί.

Δικαίως ή αδίκως, αυτό δείχνει. Σαφώς και ένας τερματοφύλακας, όπως και οποιοσδήποτε παίκτης χρειάζεται ρυθμό, ωστόσο τα λάθη ενός τερματοφύλακα, κατ’ εξακολούθηση μάλιστα, δεν θέτουν τίποτα εν αμφιβόλω.

Σε κάθε περίπτωση από τις «πλάτες» όλων έφυγε ένα μεγάλο βάρος. Ωστόσο δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμη. Ναι, επανήλθε μία σχετική ηρεμία. Ναι, οι μεταγραφές έχουν αργήσει. Ναι, η διαδικασία της μεταβίβασης έχει «τραβήξει». Πρέπει να έρθει οπωσδήποτε η νίκη με τον Αστέρα, πρέπει να άλλα δύο «μέτωπα» να «τρέξουν». Προχωράμε.

View Comments

  • Ποιος Χουχουμης. Παίκτης β εθνικής και αν ...
    Όποτε παίζει απο αριστερα πάρτυ κανουν οι αντιπαλοι.
    Έλεος με τον Χουχούμη.

  • Καλά ένα τερματοφύλακα κανονικό δεν μπορούσαν να βρούνε ή σχεδιαστές?ο στεργιακης πήρε τίς ευκαιρίες τού αλλά απέδειξε ότι είναι για γ εθνική όσο και νά θες να τόν υποστηρίξεις δεν σού βγαίνει, αν παίζαμε άλλα πέντε λεπτά με τόν Βόλο θά μας ισοφαριζαν.

  • Πρόβλεψη μου, ο Παναιτωλικός θα νικήσει την ομάδα της Τρίπολης και σε συνδυασμό μη νικηφόρων αποτελεσμάτων Βόλου - Ατρομήτου, θα βάλει για τα καλά φωτιά στη μάχη της 6ης θέσης

  • Καλη Κυριακή σε όλους, μια νικη ψυχολογίας με πολυ καλο παιχνίδι. ΜΠΡΑΒΟ στον Αλ. Μαλή που περασε μια δυσκολη περίοδο και εξελίσσεται σε κομβικο παίκτη με ποιότητα και σταθερότητα. Ο Κολοβός ξυπνάει απο τον ¨λήθαργο" σιγα σιγά και ειναι ευχάριστο. Αν πιάσει και την τοπ απόδοσή του θα κλείσει στόματα. Ο Σενγκέλια απέδειξε την ποιότητά του. Το μομέντουμ ειναι με το μέρος μας. Να το αξιοποιήσουμε και στο επόμενο παιχνίδι. Ευσημα και στον κόοουτς που επιτέλους κάτι εκανε με την ψυχολογία. Εαν σε κάθε παιχνίδι μπαινουμε δυνατά και αποφασιστικά το αποτέλεσμα θα το παρουμε. Η ομάδα και μπορεί και ειναι ικανή για εξάδα. Θέλει διάρκεια. Συγχαρητήρια στην ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.
    ΥΓ. ειναι φανερό οτι ο Στεργιάκης εχει καλά στοιχεία, αλλα κατα την άποψη μου δεν εχει πάρει παιχνίδια και του λειπει το ψήσιμο. Ας μην τον πυροβολάμε αδιάκοπα. Θυμηθειτε την γκάφα του Βολιωτη γκολκήπερ στο παρ΄ολιγον τεταρο γκολ που υα επιτυγχάναμε.

  • Ο ένας ποιός Χουχούμης ο άλλος ποιός Πέδρο ο παράλλος ποιός Ανέστης ο δείνα ποτε πια Κολόμβος ο άλλος που πάμε με τον Λιαβα ο Ματερσον κουτσος ο Μόρσεϊ τυφλός ο Σενκέλια ποτέ του ύψους πότε του βάθους ο Χαντζηθεοδωρίδης δεν μπορεί και ο Αποστολάκης παλτό...δεν πάτε λέω γω να παίξτε αλλού!!!
    Κατά τ άλλα
    Παναιτωλικός στα εύκολα
    ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΑΡΑ στα δύσκολα

  • Με εμάς ο κοραξ μετέτρεψε το επιθετικό φάουλ σε πέναλτι κι όλοι οι ( αντικειμενικοί ) είπαν σωστά.
    Ενώ στη Κούλα οι αντικειμενικοί είπαν παίζετε στο καθαρό πέναλτι
    Τες πάντων ας μην εκφραστώ...

  • Συμφωνώ απόλυτα με τον φίλο Giallo blue.αντε χωθειτε σε κάνα ουζερί να πνίξετε τα εσώψυχα σας.και τον Μέσι να σας φέρουν χολή θα βγάλετε πάλι.

Share

This website uses cookies.

Read More