ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Σπύρου: «Ο Καμίνσκι θέλει να μεγαλώσει τον Παναιτωλικό, από μόνο του αυτό μας κάνει αισιόδοξους» (video)

Στην εκπομπή «ΣΠΟΡ στο Ionian» φιλοξενήθηκε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναιτωλικός, Θωμάς Σπύρου, μιλώντας για την μεταβίβαση της ομάδας στην οικογένεια Καμίνσκι.

«Δεν ήταν τόσο ξαφνικό, λίγο πολύ ήταν αναμενόμενο. Με δεδομένο ότι ο κ. Κωστούλας είχε εκφράσει πολλές φορές πρόθεση στο παρελθόν να αποχωρήσει. Να πουλήσει τις μετοχές του και να δημιουργήσει την επόμενη μέρα στον Παναιτωλικό. Δεν ήταν κεραυνός εν αιθρία. Ξαφνική ήταν η ανακοίνωση. Μόλις μπήκαν οι υπογραφές ανακοινώθηκε», τόνισε αρχικά.

Σχετικά με το πότε ξεκίνησε η προσπάθεια να βρεθεί νέος ιδιοκτήτης:

«Για τον συγκεκριμένο οι συνομιλίες ξεκίνησαν το καλοκαίρι. Δεν ξέρανε τότε πολλά άτομα. Υπήρχε ρήτρα εμπιστευτικότητας. Όσο περνούσαν οι μέρες καταλαβαίναμε ότι κάτι γίνεται, μέχρι την περασμένη εβδομάδα. Είχε εκφράσει ο κ. Κωστούλας επιθυμία να αποχωρήσει αλλά με μία προϋπόθεση. Ότι θα τον κάλυπτε απολύτως η επόμενη μέρα. Θα ζητούσε κάποιες εγγυήσεις για την επόμενη μέρα για τον Παναιτωλικό. Όταν τα είδε όλα αυτά αποφάσισε να προχωρήσει», ήταν τα λόγια του.

Για το αν υπήρχε κούραση και για το γιατί αποφάσισε να σταματήσει:

«Το να προσφέρεις στον Παναιτωλικό δεν σε κουράζει. Τα 18 χρόνια όμως του κ. Κωστούλα δεν είναι λίγα. Ήταν αναμενόμενο ότι θα συμβεί. Μην ξεκινήσουμε να λέμε τι προσέφερε. Ας αναλογιστεί κάποιος τι ανέλαβε το 2005 και τι παρέδωσε την περασμένη εβδομάδα».

Για το μέχρι πότε θα εκτελεί καθήκοντα η παρούσα διοίκηση:

«Θα πρέπει να πούμε ότι υπάρχει ένας αστερίσκος. Όλη η κίνηση αυτή να εγκριθεί από την ΕΕΑ. Θα πάρει κάποιο διάστημα, ο φάκελος είναι υπερπλήρης λογικά δεν θα καθυστερήσει. Μέχρι να γίνει αυτό τυπικά παραμένουν τα πάντα ως έχουν. Οι καινούργιοι ιδιοκτήτες δήλωσαν ότι δεν υπάρχει λόγος να αλλάξει κάτι. Είναι μία μεταβατική κατάσταση, σιγά σιγά θα αρχίσουν να δείχνουν το στίγμα τους, να προχωρούν στις κινήσεις που θέλουν».

Και ακολούθως προσέθεσε: «Δεν ξέρω αν θα παραμείνουν τα πράγματα έτσι μέχρι τέλους της χρονιάς ή αν θα γίνουν πιο άμεσα. Ότι αλλάξουν, ότι θα κάνουν, θα γίνει βήμα-βήμα, είμαστε εξάλλου μεσούσης της περιόδου».

Αναφορικά με την προσωπική του άποψη για την αλλαγή στη διοικητική σκυτάλη και το πόσα μπορεί να προσφέρει η νέα διοίκηση:

«Θα χρειαστεί να κάνουμε υπομονή. Να δούμε πως σκέφτονται την επόμενη μέρα. Είναι αναμφίβολα ένας πολύ επιτυχημένος επιχειρηματίας (σ.σ. ο Μάτσιεκ Καμίνσκι). Το ότι θέλει να μεγαλώσει τον Παναιτωλικό είναι από μόνο του αρκετό να σε κάνει αισιόδοξο. Πάντα η πράξη μετράει».

Κλείνοντας, σε ότι αφορά τα αγωνιστικά και μεταγραφικά:

«Είχαμε έναν πολύ θετικό πρώτο γύρο. Υπήρξε αυτή η μεγάλη διακοπή λόγω Μουντιάλ, είναι ζητούμενο πώς θα το διαχειριστούν όλες οι ομάδες. Είδαμε τη δουλειά του κόουτς και των συνεργατών, είμαστε αισιόδοξοι για τη συνέχεια. Για τις μεταγραφές ότι πει ο κόουτς θα γίνει».

View Comments

  • Καλά δεν τόν ενημέρωσαν τόν άνθρωπο ότι υπάρχει "παράγκα"στην Ελλάδα και ότι οι μικρομεσαίες ομάδες είναι απλοί κομπάρσοι?

Share

This website uses cookies.

Read More