ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Στέρεψαν οι δικαιολογίες, στηρίζω τον Παναιτωλικό σημαίνει παρουσία στο γήπεδο

Η ανακοίνωση των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα σεζόν, η πρώτη «υποδοχή» από τον κόσμο και η στήριξη στην ομάδα που σημαίνει παρουσία στο γήπεδο.

Του Κωνσταντίνου Ρίγκου

Στη διάθεση του κοινού τίθενται από την προσεχή Πέμπτη τα εισιτήρια διαρκείας του Παναιτωλικού για τη σεζόν 2022-23. Κι από την Πέμπτη ξεκινά ένα μεγάλο «στοίχημα». Στοίχημα που αφορά τον κόσμο της ομάδας.

Να λάβουμε ως δεδομένο πριν ξεκινήσουμε να αναλύουμε ορισμένες παραμέτρους ότι ο ΦΠΑ στα εισιτήρια των αθλητικών διοργανώσεων πήγε στο 24%.

Με βάσει το παραπάνω, λοιπόν, η ΠΑΕ Παναιτωλικός έκανε το χρέος της. Διατήρησε τις τιμές για τους παλαιούς κατόχους στα ίδια επίπεδα. Αποτελεί σίγουρα αναγνώριση για τους πιστούς και παρόντες της περασμένης σεζόν.

Σε ότι αφορά τους νέους κατόχους, δίνεται η δυνατότητα με περίπου 6 ευρώ ανά παιχνίδι να παρακολουθήσουν περί τους 17-18 αγώνες στο σύνολο. Στη διάθεσή τους ολόκληρο το πέταλο και μεγάλο μέρος της μικρής κερκίδας, μαζί με τους οργανωμένους.

Ακόμα και το 200άρι της μεγάλης κερκίδας αντιστοιχεί σε 11 ευρώ ανά ματς.

Εξαιρετικά προνομιακές είναι οι τιμές και στα παιδικά και γυναικεία εισιτήρια. Ο Παναιτωλικός δείχνει έμπρακτα ότι θέλει νέο κόσμο στο γήπεδο, ενώ δεν αναιρείται ότι η Θύρα 3 θα διατίθεται και φέτος σε ακαδημίες και σχολεία.

Το δια ταύτα είναι ότι οι τιμές απευθύνονται σε όλες τις τσέπες. Με δυνατότητα αποπληρωμής σε έξι άτοκες δόσεις. Η τιμολογιακή πολιτική της ΠΑΕ Παναιτωλικός φέτος χαρακτηρίζεται άκρως ορθολογική, κάνοντας προσβάσιμο το γήπεδο σε όλους.

Η ουσία του πράγματος

Αυτό που πρέπει να γίνει αντιληπτό δεν είναι ότι το εισιτήριο διαρκείας απλώς συμφέρει οικονομικά (που κι αυτό μεγάλη αλήθεια είναι αλλά δεν μας αφορά εν προκειμένω). Αυτό που πρέπει να καταλάβουν όλοι είναι ότι οι δικαιολογίες στέρεψαν.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ το υπογράμμισε ορθότατα. «Το γεμάτο γήπεδο είναι ο στόχος μας και καλούμε όλους τους ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥΣ στο πλευρό της ομάδας, ανοίγοντας τις πόρτες του γηπέδου μας σε όλους, με τα φθηνότερα εισιτήρια διαρκείας της κατηγορίας».

Στην ανακοίνωση των οργανωμένων τονίστηκε ιδανικά. «Από λόγια, κριτικές του πληκτρολογίου και “Παναιτωλικάρες” χορτάσαμε. Η ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ είναι το μόνο που έχουμε ανάγκη και θα γίνει πράξη».

Δεν τα λέει κάποιος δημοσιογράφος, ούτε κάποιος στο δρόμο, δεν τα λέει κάποιος τυχαίος.

Τα λέει η ανακοίνωση ανθρώπων που υπήρξαν για πολύ καιρό σε ανοικτή σύγκρουση με τη διοίκηση. Και μπορεί οι δύο πλευρές να μην χρωστούν καλές κουβέντες μεταξύ τους. Παλεύουν όμως, η καθεμία από το μετερίζι της για τον Παναιτωλικό.

Αμφότερες έδειξαν το δρόμο, προτάσσοντας το καλό της ομάδας πάνω από όλα. Και μαγκιά τους και μπράβο τους. Το έκαναν αυτοί, εσύ θα κάθεσαι ακόμα να πληκτρολογείς μανιωδώς σχόλια στα social για τον Παναιτωλικό έχοντας να πατήσεις στο γήπεδο χρόνια;

Γεμάτο γήπεδο, συσπείρωση. Όχι άλλος σχολιασμός από τον καναπέ και το καφενείο. Θες να κρίνεις; Κάντο. Από τη θέση σου στην κερκίδα. Θες να πεις μπράβο ή να κράξεις; Κάντο. Από το γήπεδο. Με τους φίλους, την οικογένεια ή οποιονδήποτε στο πλευρό σου.

Όχι άλλη κακομοιριά και δικαιολογίες του στυλ «θα πάρω διάρκειας αν κάνουν καλές μεταγραφές». Είναι από τις συνηθισμένες από την πλούσια γκάμα. Όποιος δηλώνει Παναιτωλικός έχει ΧΡΕΟΣ να είναι παρών στο γήπεδο φέτος. Τελεία και παύλα.

Ας είμαστε ειλικρινείς. Οφείλουμε να δώσουμε ξανά στον Παναιτωλικό την υπόσταση της έδρας που του αρμόζει. Οι Παναιτωλικοί για τον Παναιτωλικό. Στο γήπεδο, παρόντες.

Υ.Γ. 1: Υπό άλλες συνθήκες τα παραπάνω λόγια θα απευθύνονταν συνολικά στο Αγρίνιο. Η δικαστική περιπέτεια της ομάδας ξεκαθάρισε την «ήρα από το σιτάρι», ωστόσο. «Όλους τους ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥΣ στο πλευρό της ομάδας».

Υ.Γ. 2: Ο Παναιτωλικός κινείται στα πρότυπα ευρωπαϊκών clubs ψηφιοποιώντας πλήρως και την παροχή των εισιτηρίων αλλά και τα ίδια τα εισιτήρια. Η στόχευση προς ένα το περιβαλλοντικό αποτύπωμα επικροτείται απόλυτα. Όπως και η κατάρτιση της νέας πλατφόρμας για τα εισιτήρια. Μοναδικός αστερίσκος να δοθεί η κατάλληλη βοήθεια στους γηραιότερους.

View Comments

  • Ζητάτε να έρθει ό κόσμος στό γήπεδο και νά πάρουν διαρκείας αλλά πρέπει να παρουσιάσουν και ένα καλό σύνολο μία καλή ομάδα αυτό δεν τό έχουμε δει τά τελευταία χρόνια ότι δίνεις παίρνεις ναι μεν αλλά...

  • Όχι, υπογραμμίζω ότι όποιος αγαπάει την ομάδα πρέπει να είναι στο γήπεδο.

    Η λογική αυτή είναι εντελώς παρωχημένη. Πολλώ δε μάλλον όταν πέρυσι ο Παναιτωλικός του Αναστασίου έδειξε ότι έχει τις ποδοσφαιρικές δυνατότητες για κάτι καλό.

    Το μόνο εύκολο είναι να σχολιάζει κανείς εκ του ασφαλούς, μακριά από το γήπεδο.

  • Αυτοί που ζητάνε από τον κόσμο να αποδείξει την αγάπη του για την ομάδα με την αγορά ενός διαρκείας, ας πάρουν πρώτα αυτοί και ας σταματήσουν να μπαίνουν στο γήπεδο ΄΄τσάμπα΄΄

  • Ως κάτοχος ΚΑΙ εισιτηρίου διαρκείας επί σειρά ετών δεν έχω παρά να συμφωνήσω απόλυτα.

  • Συμφωνώ ότι όσοι αγαπάνε την ομάδα πρέπει να την στηρίξουν στο γήπεδο. Μόνο έτσι μπορεί να γίνει το βήμα παραπάνω φέτος (μιας και είναι απ' τις λίγες χρονιές που έχουμε τις προϋποθέσεις για κάτι τέτοιο). Οι Αγρινιώτες είμαστε γνωστοί για την ξεροκεφαλιά μας οπότε δεν περίμενα κάτι καλύτερο απ' το να "τρωγωμαστε" μεταξύ μας. Ο Λ Ο Ι Σ Τ Ο Γ Η Π Ε Δ Ο Ο Π Ω Σ Π Α Λ Ι Α.

  • Καλα τωρα σοβαρολογειτε?
    Θα παρω διαρκειας περιμενοντας ΑΝ και ΠΟΤΕ θα γινουν μεταγραφες(οπως τις επιθυμει ο καθενας)?
    Ξερετε πως το λενε αυτο?
    ΑΡΝΗΣΗ λεγεται παλικαρια
    Η ομαδα μας χρειαζεται ολους και στο γηπεδο δεν παμε για το ποιος φοραει τη φανελα,αλλα για την ΙΔΙΑ τη ΦΑΝΕΛΑ με τον ΤΙΤΟΡΜΟ στο μερος της καρδιας.
    Αντε τωρα να παρουμε ΟΛΟΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ κι αφηστε την αφ'υψηλου διανοηση και το στειρο σχολιασμο απο τις καφετεριες.

Share

This website uses cookies.

Read More