ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Στην Εθνική και ο Κοντούρης

Και ο Σωτήρης Κοντούρης συγκαταλέγεται στους διεθνείς ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού, καθότι κλήθηκε από τον Ομοσπονδιακό τεχνικό.

Συγκεκριμένα ο προπονητής της Εθνικής Νέων Αναστάσιος Θέος απηύθυνε πρόσκληση σε 20 ποδοσφαιριστές, ενόψει της συμμετοχής της στους αγώνες του 4ου ομίλου της Elite Round του EURO U-19, οι οποίοι θα διεξαχθούν στην Πορτογαλία.

Ο νεαρός μεσοαμυντικός συγκαταλέγεται ανάμεσα σε αυτούς.

View Comments

  • Να με συμπαθάτε με τον άμπαλλο(;;...)

    Έχοντας δει σε παρουσίαση Ομάδας και κάποια φιλικά προετοιμασίας... εκτιμώ ως ένα από τα πλέον Ταλαντούχα Παλληκάρια "Φωλιάς" Παναιτωλικού, τον Σωτήρη Κοντούρη.

    Μάλλον, ο multi ΜπαλλαΓΝΩΣΤΗΣ έναντι εμού, Ομοσπονδιακός Τεχνικός... ΒΛΕΠΕΙ, εκτιμά, Επιλέγει...

    (Νομίζω δε) ότι και ο Σύντεκνος Πετράκης, μπόλικα, έχει δει...

    Κάτι περισσότερο από Μούρη μου γνωρίζει καθώς σε Κρίσιμα ματς στα οποία Επαγγελματίες με "βάρος" χρησιμοποιήθηκαν Βασικοί και Αλλαγές "αντ' αυτού" ... ενίοτε με άσκημα αποτελέσματα... ενώ παρότι ήτανε Πάγκο ΔΕΝ μπήκε ούτε για λίγα λεπτάκια..

    Ο Σύντεκνος, τουλάχιστο, έχει Αρχή να Προωθεί Ταλέντα... Έχει απαντήσει ουσιστικά και θετικά σε ειδικές ερωτήσεις για τον Κοντουράκο..

    Λέω, τώρα ο "άμπαλος"..

    Ι. Μακάρι να λήξει γρήγορα η υπόθεση ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΟΜΑΔΑΣ.. να πάρει λεπτάκια ή και Ολόκληρα Ματς ο Σωτηράκης.

    ΙΙ. Ακόμη και σε δυσκολίες κάθε "play out".... Είμαι σίγουρος ότι ο Κοντουράκος Αγρνιωτάκι- Παναιτωλικός, Παιχταράς Ψυχή Βαθειά θα προσφέρει δύναμη Πόντων στην Ομάδα.

    ...............

    ΜΗΝ τον Χάσουμε!...

    Το λέω διότι, με τον Καλό μεν, εμμονικό δε, Πρώην Κώουτς μας Αναστασίου ... Έφυγε για Άλλη Γη κι Άλλα Μέρη (ΠΑΣ .. Παγούρη..) άλλoς Ταλεντάρας ... ο Μπακαδημάκος...

    Ο Οποίος... ακόμη και Εάν (υποθέτω, πάλι ο άμπαλλος..) ΔΕΝ ήταν για βασικό σχήμα... ως Αλλαγή... Εεε;;...

    Έχει σώσει από πολλές συντριβές κι έχει προσφέρει τα άπειρα στην Εξορία του στο Παγουριστάν..

    Έτσι που λες..

    Θ._

  • Ο Μύγας όταν παίζει με Παναιτωλικό αντίπαλος είναι πάντα εξαιρετικός κάτι θέλει να δείξει, συμφωνώ με τον φίλο Θ_ και για Μπακαδημα, είναι θέμα χρόνου πότε θα μας γλενταει και ο Κοντουρης ως αντίπαλος.. αδιανόητο να μην έχει συμμετοχές αυτό το παιδί!

Share

This website uses cookies.

Read More