ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Στο στόχαστρο του Πανσερραϊκού ο Τσιγγάρας

Στο στόχαστρο του Πανσερραϊκού φέρεται να βρίσκεται ο Άγγελος Τσιγγάρας, την στιγμή που και ο Παναιτωλικός επιθυμεί να τον διατηρήσει στο ρόστερ του.

Μετά την ανανέωση του Λιάβα, στον Παναιτωλικό θα ήθελαν να δουν τον 24χρονο, επίσης προϊόν των ακαδημιών τους, να παραμένει.

Το συμβόλαιό του εκπνέει και ο Παναιτωλικός βρίσκεται σε συζητήσεις μαζί του για το ενδεχόμενο ανανέωσης.

Φαίνεται, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Πανσερραϊκός εξετάζει την περίπτωσή του και βολιδοσκοπεί τις προθέσεις του.

Ο νεαρός την τρέχουσα σεζόν κατέγραψε 19 συμμετοχές. Οι εμφανίσεις του ήταν κατά γενική ομολογία ικανοποιητικές. Κέρδισε ξανά όχι μόνο χρόνο συμμετοχής αλλά και την εμπιστοσύνη του Γιάννη Πετράκη.

Ο Τσιγγάρας αγωνίζεται στον Παναιτωλικό από το 2018, οπότε και είχε υπογράψει το πρώτο επαγγελματικό του συμβόλαιο.

View Comments

  • Ως δημιούργημα των ακαδημιών της ομάδας , δικαιούται ποσό αποζημίωσης η ομάδα σε περίπτωση που υπογράψει άλλού ; Αν ναι, στο καλό ..

  • Άς πάει αυτός σέρρες κι άς έρθει ο αδερφός του η παιχτούρα από παοκ μιά καί είναι παραγκωνισμένος,δίκαιη μοιρασιά έτσι;

  • Ασ πάει στον Πανσερραϊκό.αν θες κάτι παραπάνω ως ομάδα θα πάρεις κάτι καλύτερο

  • ΑΝ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΕΙ . ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΠΑΝΣΕΡΑΙΚΟΣ ΘΑ ΚΟΝΤΡΑΡΕΙ.

  • Σαν τον τσιγάρα στην β Εθνική υπάρχουν αρκετοί και καλύτεροι από αυτόν.ανανεωνεις παίκτες που μπορούν να σε βοηθήσουν και όχι παίκτες που σε κρατούν στάσιμο.

  • Όλοι σας απαράδεκτοι στα σχόλια σας μηδενός εξαιρουμένου.Λιγος σεβασμός δε βλάπτει. Για μια ακόμα φορά οι συγκεκριμένοι βγάζουν την ιδιετερη εμπάθεια τους στον Άγγελο Τσιγγάρα αγνοώντας την 6χρονη προσφορά του στον Παναιτωλικό δείχνοντας παράλληλα το πόσο αποξενωμένοι είναι απ' τη ταυτότητα που πρέπει ηθικά να διέπεται ένα σωματείο.Το πόσο αξίζει το να έχει ένα σωματείο ποδοσφαιριστες με πολύχρονη παρουσία και να προέρχονται απ' τα σπλάχνα είναι κάτι άγνωστο για τους συγκεκριμένους κύριους ούτε βέβαια μετράει η 6αχρονη προϊστορία τους. Για αυτούς μετράνε πιο πολύ τα επιφανειακά πανηγυρακια της μεταγραφολογιας. Ούτε που τους ενδιαφέρει αν αυτοί που θαρθουν αν είναι διαθετοιμενοι να προσφέρουν πραγματικά η αν θα κάνουν ένα πρόσκαιρο τουριστικό πέρασμα. Και σαφώς δεν τους ενδιαφέρει και η φυλετική τους ταυτότητα πως ο Παναιτωλικός έχει ανάγκη στήριξης και προσαύξησης του Ελληνικού στοιχείου.

This website uses cookies.

Read More