ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στον Ιωνικό ο Μεντόζα

Μόνο η ανακοίνωση απομένει για την επισημοποίηση της συνεργασίας Ιωνικού-Μεντόζα, με τον Αργεντινό να υπογράφει με την ομάδα της Νίκαιας.

Ο 29χρονος που από χθες είναι στην Αθήνα, βρέθηκε στα γραφεία του Ιωνικού για τις υπογραφές. Μάλιστα ο Τάκης Τσιριγώτης ανήρτησε και σχετική φωτογραφία.

Η συνεργασία των δύο μεριών αναμένεται να ανακοινωθεί και τυπικά άμεσα. Ο πρώην πλέον μεσοεπιθετικός του Παναιτωλικού δεν δέχθηκε την πρόταση ανανέωσης των Αγρινιωτών. Προτίμησε να συνεχίσει στην Νίκαια με απολαβές που αγγίζουν τις 200 χιλιάδες ευρώ.

View Comments

  • Τι εγινε ρε αγορια της Διοικησης..............μηπως απαιτουσε ο Μεντοζα Αργεντινικο κολλεγιο στο Αγρινιο.
    η μαλλον καποια σχολη tago.
    Συνοπτικα ειστε τελοιως ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΔΡΟΜΟ ΧΘΕΣ.

  • Ευχαριστούμε τον παίχτη για την παρουσία του στην ομάδα μας. Μας χάρισε εκπληκτικές στιγμές, αλλά ως απολογισμός σε 2 χρόνια είδαμε μπάλα υψηλών προδιαγραφών 3,5 μήνες με ότι αυτό σημαίνει, θυμίζω και τον barbosa που 1,5 χρόνο δεν είδαμε τίποτα και είχε κασέ στα ουράνια για τα δεδομένα της ομάδας!!! Με λίγα λόγια και οι παίχτες επαγγελματίες;;;!!!! Είναι με ότι αυτό σημαίνει. Πάντος θα ήθελα να παραμείνει στην ομάδα!!!

  • Προσεχε μεντοζα αν εκει δε δεις τα 200 χιλιαρικα δεν εχει προσφυγες και κας. Η τουμπεκιαζεις ή πας για μονιμο ψαροντουφεκο εκει λιγο παρακατω στην ισχθυοσκαλα

  • Να σου αρπαζει παικτες το πρωην ΠΟΚ , ε παει στο διαολο ! Να σου τους παιρνει ο Ιωνικος ειναι η απολυτη ξεφτιλα ! Παλι ΄΄λαβρακια΄΄ θα κυνηγαμε και παικτες σαν τον Θυμιανη , τον Χατηθεοδωριδη και τον Στεργιακη ! ΄΄Με π--δες αβγα δεν βαφεις΄΄ !! Θα αρχισω σιγα σιγα να αποθηκευω κουτακια με υπογλωσσια , γιατι θα ειναι μακρια η σεζον για τον Παναιτωλικο μας !!!CHRISTOS

  • ΜΟΝΟ ΝΑ ΞΕΜΗΞΙΑΖΕΤΑΙ ΉΞΕΡΕ ΚΑΛΑ .ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ ΗΤΑΝ ΧΑΜΕΝΟΣ , ΠΈΡΥΣΙ ΈΠΑΙΞΕ 3 ΠΑΙΧΝΊΔΙΑ ΚΑΛΑ ..ΣΤΟ ΚΑΛΛΟ..

  • Αύτα συμβαίνουν όταν βασικές θέσεις όπως είναι αυτή του τεχνικού διευθυντή καλύπτεται με βάσει το όνομα και όχι με βάσει την ικανότητα. Ο Παναιτωλικός είναι πολύ πίσω σε αυτό τον τομέα. Δεν είναι τυχαίο που από τα συμβόλαια που έληγαν το καλοκαίρι η ομάδα έχει 0/4 ανανεώσεις και πάει για 0/5 αν δεν ανανεώσει ο Καρέλης.

This website uses cookies.

Read More