Ο Παναιτωλικός έχει αφήσει πίσω του το ματς της Τούμπας και επικεντρώνεται σε αυτό που έπεται με τον Άρη στο Αγρίνιο την προσεχή Κυριακή.

Το ζητούμενο για τον Τίτορμο είναι να παρουσιαστεί βελτιωμένος και να διεκδικήσει τον πρώτο τρίποντο της σεζόν. Αποστολή η οποία βέβαια μόνο εύκολη δεν θα είναι, απέναντι σε έναν αντίπαλο ενισχυμένο με ποιοτικότατους ποδοσφαιριστές και βλέψεις πρωταθλητισμού.

Πέραν της βελτίωσης της αγωνιστικής εικόνας, ο Παναιτωλικός ποντάρει πολλά και στην εικόνα της έδρας του. Η δυναμική παρουσία του κόσμου θα αποτελέσει ισχυρό «χαρτί». Για αυτό εξάλλου και τα γραφεία της ΠΑΕ στο γήπεδο είναι ανοικτά για να συνδράμουν στην ηλεκτρονική διάθεση των διαρκείας.

Αύριο Τρίτη οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Αναστασίου προπονούνται απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Emileon. Παράλληλα, στα μεταγραφικά εκφράζεται αισιοδοξία ότι εντός της εβδομάδας θα έχουν προκύψει θετικές ειδήσεις στα ανοικτά «μέτωπα».

View Comments

  • ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΝΤΑΓΚΟ ΣΕΝΓΚΕΛΙΑ ΞΕΝΙΤΙΔΗΣ ΒΑΣΙΚΟΙ. ΧΟΥΧΟΥΜΗΣ ΠΑΓΚΟ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ 10 ΠΑΡΑ ΜΕ ΝΤΙΑΖ. THANK ME LATER

  • δεκαρι απο χθες και ακραία μπακ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ αποστολακης,χουχουμης...ο χατζηθεοδω ειναι χαφ και ο λιαβας 6αρι..έκανε προετοιμασια χωρις 10αρι η ομαδα...τραγικό!

  • Πέφτει συνεχώς η απόδοση της ομάδας για υποβιβασμό στα διεθνή ιδιαίτερα στα ασιατικά. Πρώτο φαβορί με Λεβαδειακό.Καλό ύπνο στη διοίκηση και του χρόνου θα ξυπνήσουν Β...

  • ΚΟΥΙΖ! -ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΕΣ 2 ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΦΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ Ο ΝΤΟΥΑΡΤΕ?
    -ΑΛΛΗ ΜΙΑ! -ΑΛΛΟ ΕΝΑ!

  • Ο ιωνικός πήρα αοσμαν,Μεντόζα και Λιβερά και εμείς ακόμα ψάχνουμε παίκτες.οργανωση ομάδας τοπικού

  • Είμαι 50 plus. Παίζω ακόμα. Έχω μαγικό δεξί.Περναω μπαλιές από την τρύπα της βελόνας.
    Σκοράρω από το κόρνερ. Τριπλαρω και μοιράζω αμέσως. Βγάζω άνετα ένα ημίχρονο. Αγαπάω τον Παναιτωλικό, πεθαίνω για την ομαδα και είμαι βέρος Αγρινιώτης αλανιαρης παίχτης, γνωστός μόνο στον φιλικό μου κύκλο, και στις Ελπίδες Αγρινίου, μεγαλωμένος στη Βορείου Ηπείρου. Άμα με θέλει ο πρόεδρος έρχομαι τζάμπα να καλύψω το κενό. Βγάζω άνετα ένα ημίχρονο. Χαρά μου να βοηθήσω. θέτω τον εαυτο μου στη διάθεσή της ομάδας.
    Μια δοκιμή θα σας πείσει.

  • Γράφεις Πέτρο δεν υπάρχουν ακραία και 10αρι μπακ φωτογραφιζοντας άμεσα Αποστολάκη Λιαβα. Στη Τούμπα αγωνίστηκε ο Αποστολάκης και όλοι είδαμε πέρα απ όλες τις κριτικές πως ο Αποστολάκης ήταν ιδιαίτερα διακριθείς και μετά τον Φλορες ο καλύτερος παίκτης του Παναιτωλικου. Ήταν ο καλύτερος απ όλη την αμυντική τετράδα ο μόνος που μπορούσε να προωθήσει το παιγνίδι του Παναιτωλικου επιθετικά και από δική του πρωτοβουλία ξεκίνησαν και δημιουργήθηκαν οι δύο βασικές ευκαιρίες του Παναιτωλικου για να σκοράρει. Από την άλλη το κεντρικό αμυντικό δίδυμο στη φάση που πέτυχε να σκοράρει αδράνησε και ειδικά ο Λαρσον μπορούμε να πούμε πως αποκοιμήθηκε υπερβολικά. Στη μεσαία γραμμή επίσης ο Μλαντεν έδειξε στοιχεία υστερησαντος σε σημείο που μπορεί να πει κανείς πως δε κάνει πάντως για τη θέση του αμυντικού χαφ. Κι έρχομαι εδώ σαυτο που θέλω να τονίσω. Αν έπαιζε στην Τούμπα ο Λιαβας και έκανε το λάθος του Λαρσον θα εισασταν όλοι έτοιμοι να τον λιθοβολίσετε και να τον ρίξετε στην πυρά Αν έπαιζε ο Τσιγγαρας στη θέση του Μλαντεν και είχε τόσο πολύ μα τόσο πολύ άσχημη εμφάνιση δε θα μπορούσε να πατήσει το πόδι του στο Αγρίνιο από το κράξιμο που θα του κάνατε. Για Λαρσον και Μλαντεν άχνα δε βγάλατε κουβέντα τσιμουδιά. Αυτό δείχνει το ήθος που έχετε αλλά και την υπερβολική εμπάθεια που έχετε για κάποια άτομα ειδικά αν έχουν σχέση καταγωγής με το Αγρίνιο η ακόμα για τον Τσιγγαρα που προέρχεται κι αυτός από τα τμήματα υποδομης. Αυτό δείχνει ξεκάθαρα το ποσό εκτιμάτε τους ποδοσφαιριστές που έχουν καταγωγή απ το Αγρίνιο όπως οι Αποστολάκης Λιαβας και το ποσό θέλετε να τους βγάλετε τα μάτια όχι μόνο εσύ κύριε Πέτρο αλλά και κάποιοι άλλοι έξυπνοι και πονηροί. Για τους ξένους Καραγκιοζηδες ναναι αγωνιστικά τους αποθεώνετε αρκεί να είναι αλλοδαποί.Η μανία της ξενομανιας σας έχειαλλοτριώσει πλήρως που με τη συμπεριφορά σας φανερώνει το ποσό εκτιμάτε την ίδια τη πατρίδα σας έτσι που κάνεις μπορεί να σας πει ότι είστε το ελάχιστο κομπλεξικοί εις βαρους του τόπου σας

Share

This website uses cookies.

Read More