ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Super League: Τελική ευθεία για τη σέντρα, highlights από τα φιλικά της Κυριακής (video)

Σε τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία των ομάδων της Super League για τη σέντρα του νέου πρωταθλήματος, στις 20 Αυγούστου.

Χθες Κυριακή, σε τουρνουά που διεξάγεται στο Βόλο, ο τοπικός ΝΠΣ επιβλήθηκε του ΠΑΣ Γιάννινα με 2-0.

Στο έτερο ματς της διοργάνωσης, ο ΟΦΗ επικράτησε με 1-0 του Αστέρα.

Ματς με πολλή ένταση και δύο αποβολές στη Νίκαια. Ιωνικός και Ατρόμητος αναδείχθηκαν ισόπαλοι, 2-2.

Σημειωτέον ότι αυτή την εβδομάδα ο Παναιτωλικός δίνει δύο φιλικά παιχνίδια. Την Τετάρτη αντιμετωπίζει στο Emileon τον Τηλυκράτη. Το Σάββατο 13 Αυγούστου θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα, στην Τρίπολη.

View Comments

  • Όλες οι ομάδες στα δικά μας κυβικά πέραν του Λεβαδειακού έχουν σχεδόν ολοκληρώσει το ρόστερ τους ενώ εμείς ακόμα ''ψάχνουμε''.
    Φύγανε παίχτες με σχετική ποιότητα όπως ο Βέργος, ο Μεντόζα, ο Αντούνες και αποκτήθηκαν οι Χατζηθεοδωρίδης, Πέδρο ,Ξενιτίδης οι οποίοι είναι αμφίβολοι για το τι θα κάνουν στο πρωτάθλημα.
    Ευελπιστώ η τόσο μεγάλη καθυστέρηση στις μεταγραφές να συνδυαστούν με τόσο μεγάλη ποιότητα ειδάλλως δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα φέτος.
    Όσο για τον Μπακάκη, καλώς να έρθει αλλά να δούμε και σε τι κατάσταση θα είναι γιατί έχει πολύ καιρό να παίξει μπάλα.
    Μακάρι να πάναι όλα καλά

  • O μεταγραφικος μετασχηματισμος του Παναιτωλικου ένα μεγάλο ερώτημα να χρειάζεσαι αμυντικό μέσο επιτελικό μέσο και ακραίο επιθετικό να ξεκινάει το πρωτάθλημα και να μην έχει γίνει καμία κίνηση όσο για το β κεντρικό επιθετικό να προϊδεάζει όλους μας πως πρόκειται να ήθελε να πάει αλλού μπερδεύτηκε και ήρθε στο Αγρίνιο για τουρισμό. Όλα αυτά μας κάνουν να σκεφτόμαστε πως θαναι πολύ δύσκολη χρονιά

Share
Tags: SUPER LEAGUE

This website uses cookies.

Read More