ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Συσπείρωση να είναι η «απάντηση» του Παναιτωλικού

Ο εμπαιγμός σε βάρος του Παναιτωλικού για την «κωμωδία» Τζήλου-Κλάτενμπεργκ απαιτεί μία και μόνη «απάντηση»: Την συσπείρωση οργανισμού-ομάδας-κόσμου.

«Εκεί που μας χρωστούσαν μας πήραν και το βόδι». Αυτό ακριβώς έγινε σήμερα, ξεκάθαρα. Πειθαρχική δίωξη στον Παναιτωλικό για την ανακοίνωση για τον Τζήλο και πρόστιμο 11.000 ευρώ για τα όσα έγραψε στο φύλλο αγώνα ο «κύριος». Τιμωρήθηκε μάλιστα και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, ο Μάκης Μπελεβώνης με ένα μήνα απαγόρευσης εισόδου σε αποδυτήρια και αγωνιστικό χώρο.

Αντιπαρερχόμαστε αρχικά ότι η ευαισθησία για την ανακοίνωση του Παναιτωλικού είναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΣΤΕΙΑ. Δεκάδες «μαργαριτάρια» έχουν δημοσιοποιηθεί κατά καιρούς χωρίς να «ανοίξει ρουθούνι». Αντιπαρερχόμαστε βέβαια και το γεγονός ότι ο Τζήλος χρειάστηκε να στείλει συμπληρωματική έκθεση για να βεβαιωθεί ότι θα τιμωρηθεί ο Μπελεβώνης. Τόσοι είναι, έτσι μπορούν.

Τη στιγμή που άπαντες ομολογούν τα εξόφθαλμα διαιτητικά του λάθη στο ματς με τον Άρη αυτός μένει στο απυρόβλητο. Ορίστηκε ξανά αυτή την αγωνιστική, φυσικά. Το ίδιο και ο Ζαμπαλάς, βέβαια. Ο Παναιτωλικός στον αντίποδα καλείται να πληρώσει πρόστιμο. Να απολογηθεί για την ανακοίνωσή του. Ο δε Μάκης Μπελεβώνης να μείνει ένα μήνα εκτός αγωνιστικού χώρου και αποδυτηρίων. Εμπαιγμός.

Η απάντηση σε όλα αυτά; Απόλυτη συσπείρωση. Ο Παναιτωλικός δεν θα κάνει την χάρη σε κανέναν τους.

Y.Γ: Αν διαβάσει κανείς το σκεπτικό της απόφασης για τα όσα χρεώνει ο Τζήλος στον Παναιτωλικό και τον Μπελεβώνη δύο πράγματα θα πει. «Χαλάλι» και «μπράβο».

Share

This website uses cookies.

Read More