ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Τα γκολ που κράτησαν Παναιτωλικό και Βόλο- Με το κεφάλι ψηλά ο υποβιβασμένος ΠΑΣ (video)

Παναιτωλικός και Βόλος θα είναι στην Super League και την νέα χρονιά, με τον ΠΑΣ Γιάννινα να παίρνει μαζί του την Κηφισιά.

Με το γκολ του Ταμπίντζε να αποδεικνύεται καθοριστικό και τον Τσάβες σε μεγάλη μέρα, ο Παναιτωλικός μπροστά σε 4.500 κόσμο πήρε νίκη-μία κατηγορία.

Ντελίριο στο Αγρίνιο που ταξίδεψε σε… περασμένα μεγαλεία, με την έδρα να γίνεται ξανά φόβητρο για τον αντίπαλο.

Δείτε φάσεις και γκολ:

Ο Βόλος επικράτησε του Πανσερραϊκού στην έδρα του με 1-0 και «σφράγισε» κι αυτός την παραμονή του.

Η τελευταία αγωνιστική έγινε πρακτικά αδιάφορη λόγω του ΠΑΣ. Οι Ηπειρώτες ήταν υποβιβασμένοι και δίχως κίνητρο. Παρόλα αυτά η ιστορία τους και η φανέλα τους δεν συγκρίνεται με της Κηφισιάς. Έφυγαν από την Καισαριανή νικητές με 2-3, στέλνοντας την αθηναϊκή ομάδα ξανά στην δεύτερη κατηγορία.

View Comments

  • Ρε ξεδιαντροποι της Χαλκιδόνας, ούτε τα προσχήματα δεν κρατάτε στο τέλος? Πολύ πίκρα ρε παιδιά, γιατί? Επειδή χάσατε ή που δεν κρατησατε την Κηφισια στην κατηγορια? Με το σφύριγμα, ο ενας σκύβει και χτυπάει το χορτάρι, ο άλλος κουνάει δεξια αριστερα το κεφάλι απογοητευμένος, πηγαινοντας προς τα αποδητήρια! Σκέψου να μην ήταν και αδιάφοροι! Ε εύχομαι του χρόνου έτσι και χειρότερα, να πέσετε εσείς κι όχι κανένα άλλο αδερφάκι σας παράρτημα. Να κουνάτε τα κεφάλια και να σκύβετε και να κλαίτε! Και να σας ρίξουμε εμείς! Και δεν ξεχνάω πως κερδίσατε στο πρώτο ματς στο πεεριστέρι! Δεν ξεχνάμε, έχει ο καιρός γυρίσματα, άιντε μπράβο! Είδατε τι έστι ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ για καλά σήμερα, ε? ΤΣΟΥΖΕΙ ΝΙΟΝΙΟ ΜΟΥ, ΤΣΟΥΖΕΙ Ε?

Share

This website uses cookies.

Read More