ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Telegraph: Οριστικό «ναυάγιο» στις διαπραγματεύσεις των Καμίνσκι για την Έβερτον

Σε οριστικό «ναυάγιο» έχουν οδηγηθεί οι διαπραγματεύσεις της οικογένειας Καμίνσκι για την εξαγορά των μετοχών της Έβερτον, σύμφωνα με την Telegraph.

Όπως μετέδωσε το κορυφαίο βρετανικό ΜΜΕ, η απόπειρα του Μάτσιεκ Καμίνσκι να πάρει τον πλήρη έλεγχο των Εβερτόνιανς τον περασμένο Ιούνιο δεν στέφθηκε από επιτυχία.

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Καμίνσκι-Μοσίρι (σ.σ. ο ιδιοκτήτης της Έβερτον) συνεχίστηκαν μέχρι και το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο Καμίνσκι ενδιαφερόταν είτε για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου είτε να προχωρήσει σε μεγάλες επενδύσεις στην ομάδα.

Πλέον όπως υποστηρίζει το δημοσίευμα θεωρείται απίθανο να υπάρξει κάποια εξέλιξη. Από τον Δεκέμβριο και μετά δεν υπήρξε καμία επαφή των δύο πλευρών. Παράλληλα, η εξαγορά του Παναιτωλικού έκανε σαφή την πρόθεση Καμίνσκι να εμπλουτίσει το αθλητικό πορτφόλιο του.

Όλα τα παραπάνω τη στιγμή που η διοίκηση Μοσίρι αποτελεί «κόκκινο πανί» για τους οπαδούς της ομάδας του Λίβερπουλ. Ταυτόχρονα, στο Αγρίνιο ακόμη αναμένονται οι πρώτες ουσιαστικές κινήσεις των νέων ιδιοκτητών, με το ημερολόγιο να έχει φτάσει αισίως στα μέσα Ιανουαρίου.

View Comments

  • Λόγια λόγια λόγια... Θα πάρουμε την Εβερτον.. Θα πάρουμε την Ατλετικο... Τον Παναιτωλικό τον έχετε πάρει. Ασχοληθείτε λίγο με αυτόν γιατί άρχισε να μπάζει νερά και πριν να είναι αργά κάντε καμιά προσπάθεια να φέρετε παίκτες ή μήπως έχει καβούρια η τσέπη;

This website uses cookies.

Read More