ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Τέλος εποχής Κωστούλα: Πωλήθηκε σε αμερικανοπολωνούς η ΠΑΕ Παναιτωλικός!

«Βόμβα» αναφορικά με το μέλλον της ΠΑΕ Παναιτωλικός, καθότι σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες επήλθε συμφωνία για την πώλησή της.

Το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της μεταβιβάζεται στην αμερικανοπολωνή οικογένεια Καμίνσκι. Πρόκειται για οικογένεια επιχειρηματιών με μεγάλη δραστηριότητα στο χώρο του real estate στις ΗΠΑ, η οποία και επιχείρησε να προβεί σε εξαγορά των μετοχών της Έβερτον το περασμένο καλοκαίρι.

Η περιουσία της οικογένειας του Μάτσιεκ Καμίνσκι υπολογίζεται περίπου στα 1 δισ. ευρώ.

Ως ώρας δεν έχει προσδιοριστεί αν η συμφωνία αφορά και την εξαγορά των εγκαταστάσεων του Emileon. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει ήδη ενημερωθεί το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας.

Η παρουσία του αναμορφωτή του Παναιτωλικού Φώτη Κωστούλα φτάνει έτσι στο τέλος της μετά 17 χρόνια. Αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από την ΠΑΕ Παναιτωλικός μέσα στη μέρα.

View Comments

  • Ας ευχηθούμε τα καλύτερα για την ομάδα και να είναι αξιόπιστοι. Μακάρι να μην έχουμε την τύχη της Ξάνθης και άλλων ομάδων που αγόρασαν ξένοι.

  • Ευχαριστουμε Κυριε Φωτη!!!
    Καλη συνεχεια στους νεους επενδυτες!!!
    Προχωραμε!!;

  • Εάν παραμείνει η ίδια διοίκηση και οι λοιποί παρατρεχάμενοι …. Τότε είναι λαμόγια

  • Τί να πω, ή θα ανέβουμε πολύ ψηλά ή θα πέσουμε στα πατώματα! Απ' την μία, αυτό το "πείραμα" στην Ελλάδα δεν πέτυχε ποτέ μέχρι τώρα. Απ' την άλλη, ο κυρ Φώτης που αγαπάει την ομάδα, σίγουρα δεν θα έδινε τις μετοχές στον πρώτο τυχόντα!
    Εμείς απο κει και πέρα το μόνο που μπρούμε να κάνουμε είναι να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο, να του ευχηθούμε καλή συνέχεια σε ότι και να κάνει στην ζωή του, και φυσικά να ευχόμαστε να πάνε όλα καλά κι ακόμα καλύτερα στον Παναιτωλικό μας απο δω και στο εξής! Η συνέχεια επι της οθόνης, για να δούμε...

    Υ.Γ αστειάκι 1: Εκεί οι παρατρεχάμενοι της διοίκησης ξέρουν να μιλάνε τίποτα αγγλικά / πολωνικά ή θα ξεφτυλιστούμε?

    Υ.Γ αστειάκι 2: Τώρα που θα μπεί στο πρόγραμμα το Voidolivado Arena, θα γίνουν τα έργα στο γήπεδο?

  • Φώτη Κωστούλα σε ευχαριστώ που μας έβγαλες από την αφάνεια. Η γνώμη μου είναι να δωθει το όνομα του στο γήπεδο θα είναι το λιγότερο για την προσφορά του

  • Μεγάλη αγωνία για το μέλλον της ομάδας.
    Πραγματικά ο χρόνος θα δείξει.
    Κωστούλα υπήρξες μεγάλος ευεργέτης και σε ευχαριστούμε για την προσφορά σου.

  • Εύχομαι να μας βγει σε καλό ή πώληση γιατί αλλιώς βλέπω να γινόμαστε σαν την Ξάνθη.Σε ευχαριστούμε Κύριε Κωστούλα άλλαξες όλοι την ιστορία τού Παναιτωλικου μάς και πρέπει να γίνουν ενέργειες το γήπεδο να ονομαστεί σε Φώτης Κωστούλας.

Share

This website uses cookies.

Read More