ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Τέσσερις πολύτιμες κι άτυχες μονάδες που «ψάχνουν» δυναμικό comeback (video)

Βαρόνε, Ντίαζ, Λιάβας, Μαλής. Τέσσερις πολύτιμες μονάδες και μεγάλοι άτυχοι για τον Παναιτωλικό, καθώς την περασμένη σεζόν ταλαιπωρήθηκαν πάρα πολύ…

Οι τραυματισμοί τους κράτησαν για καιρό εκτός γηπέδων και δεν προσέφεραν στην ομάδα ούτε αυτά που ήθελαν ούτε φυσικά και αυτά που μπορούσαν.

Ο Ίβαν Βαρόνε έδειχνε ότι θα ήταν μία από τις μεταγραφές της χρονιάς. Τα πρώτα του παιχνίδια με την φανέλα του Παναιτωλικού τρομερά. Σκόραρε μάλιστα με απέναντι στη Λαμία. Εκεί που έδειχνε ως ο στυλοβάτης του κέντρου, τέλη Οκτωβρίου στο «Βικελίδης» υπέστη ρήξη στο χιαστό.

Ναι μεν προ δύο μηνών γύρισε (μάλιστα στη Ριζούπολη ξεκίνησε ως βασικός απέναντι στον Απόλλωνα), ωστόσο ούτε ο Αναστασίου ρίσκαρε, ούτε κι αυτός έδειχνε έτοιμος στο 100%.

Ο Χόρχε Ντίαζ ήταν επίσης ένας παίκτης που ξεκίνησε δυναμικά. Θύμα του… Οκτωβρίου κι αυτός, τέθηκε νοκ άουτ με οστικό οίδημα για τέσσερις μήνες.

Επέστρεψε στο εντός έδρας ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα και μάλιστα στο ματς με τον Ατρόμητο για τα Play Outs σκόραρε δις. Η σεζόν τελείωσε για αυτόν με 13 συμμετοχές και τρία γκολ.

Αποφασίστηκε να τεθεί ξανά εκτός για να ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης. Θα είναι έτοιμος για την σέντρα του πρωταθλήματος.

Ο Αλέξανδρος Μαλής έκανε σεζόν καριέρας. Με 20 συμμετοχές και εξαιρετική εικόνα ως δεξί μπακ, έδειχνε να έχει «πιάσει» για τα καλά την ευκαιρία από τα «μαλλιά». Η ατυχία του «χτύπησε» την πόρτα τέλη Μάρτη, στο ματς με τη Λαμία. Μερική ρήξη αχιλλείου τένοντα, χειρουργείο και επάνοδος με τη νέα σεζόν.

Οι 469 μέρες του Λιάβα

Τέλος, ο Γιώργος Λιάβας. 469 μέρες χρειάστηκε για να πάρει… «ιδέα» από αγωνιστικό χώρο σε επίσημο παιχνίδι. Ο ίδιος ο Αναστασίου τον χαρακτήρισε σημαντικό παίκτη για την ομάδα. Ο ίδιος ο παίκτης «διψάει» για αποδείξεις και δράση.

Και οι τέσσερις ενόψει της νέας σεζόν εφόσον είναι υγιείς μπορούν να προσφέρουν πολλά στο σύνολο του Γιάννη Αναστασίου.

Share

This website uses cookies.

Read More