ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Την πίεση στον αντίπαλο

Το ματς με τον Ιωνικό είναι κομβικό ωστόσο για να καταλήξει… νικηφόρο η πίεση θα πρέπει να διοχετευτεί στον αντίπαλο. Όχι στον Παναιτωλικό.

Κάτι έχει αλλάξει την τελευταία εβδομάδα στο Αγρίνιο. «Μυρίζει στην ατμόσφαιρα» που λέμε. Το νιώθεις. Ακούς να μιλά ο κόσμος για την ομάδα και διακρίνεις ξανά εκείνη την «σπιρτάδα» των πρώτων αγωνιστικών. Επάξια μετά το Βόλο ο Παναιτωλικός ανέτρεψε σε σημαντικό βαθμό την αρνητική κατάσταση.

Οι νίκες του ήταν σημαντικές ωστόσο για να έχουν αντίκρισμα πρέπει να δοθεί συνέχεια. Το παιχνίδι με τον Ιωνικό είναι στο Αγρίνιο. Ο κόσμος θα είναι εκεί. Ο Παναιτωλικός «κατέβασε» κι άλλο τις τιμές, κίνητρο υπάρχει, καλό κλίμα επίσης.

Πρέπει να υπογραμμίσουμε όμως ορισμένα πράγματα. Ο Ιωνικός διαθέτει παίκτες έμπειρους, σύνολο με «σκληράδα», μονάδες που γνωρίζουν καλά τον Παναιτωλικό. Θα έρθει για να παίξει έξυπνα.

Ο Παναιτωλικός οφείλει από το πρώτο σφύριγμα να έχει προσήλωση, όπως στο Βόλο. Ο κόσμος οφείλει να διοχετεύσει όλη την πίεση στον αντίπαλο. Όχι στην ομάδα. Στον αντίπαλο. Δεν θα είναι εύκολο ματς. Τα είδαμε με τον Απόλλωνα, άλλωστε.

Έδρα «καμίνι» και ώθηση για τους 11 που θα επιλέξει ο Αναστασίου. 12ος ο κόσμος. Όσοι δεν θα φορούν κίτρινα και μπλε να νιώσουν ότι τα τσιμέντα της Προυσιωτίσσης θα τους… πλακώσουν.

View Comments

  • Πρέπει από εδώ και στο εξής το γήπεδο να βράζει οποίος και να είναι ο αντίπαλος. Αφήστε τα βραβεία φιλοξενίας για αλλα γήπεδα, τέρμα οι ευγενειες. Στο κάτω κάτω όπου πάει η ομάδα πέφτει σε σφαγείο.

Share

This website uses cookies.

Read More