ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Το μόνο σίγουρο είναι το δόγμα

Η ονοματολογία είναι το αγαπημένο «σπορ» όλων κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Για τον Παναιτωλικό, το μόνο σίγουρο στη μεταγραφική περίοδο είναι το δόγμα που θα ακολουθήσει.

Το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου φεύγει και ο Παναιτωλικός είναι σε φάση… αποσυμπίεσης. Οι τελευταίοι δύο μήνες ήταν ψυχοφθόροι για όλους, πολλώ δε μάλλον για τους ανθρώπους του club. Κι όχι μόνο αυτό. Όλο αυτό το διάστημα μπήκαν στον «πάγο» πολλά ζητήματα που θα μπορούσαν να είχαν «τρέξει». Τελευταίο κατάλοιπο της ιστορίας αυτής, το εφετείο. Εκεί όπου θα φανεί αν το υπέρογκο πρόστιμο των 300.000 ευρώ θα καταπέσει κι αυτό.

Η προετοιμασία ξεκινά νωρίς νωρίς. Σε πρώτο πλάνο να «κλείσουν» τυπικά οι λεπτομέρειες για τον προγραμματισμό της. Σε πρώτο πλάνο είναι και τα κενά στο επιτελείο. Εκεί όπου ο Γιάννης Αναστασίου έχει αξιολογήσει ανθρώπους για τις θέσεις του βοηθού προπονητή, του γυμναστή τερματοφυλάκων. Στο μικροσκόπιο και επιλογές για το τιμ των φυσικοθεραπευτών.

Εκεί που έχει πέσει αρκετό βάρος, δίχως να υπάρχει επί της παρούσης ουσιαστική εξέλιξη, είναι η θέση του γενικού αρχηγού. Στον Παναιτωλικό υπάρχει προβληματισμός για την κατάλληλη επιλογή προσώπου. Ενός προσώπου που θα εξυπηρετεί σωστά την λειτουργία του club και τα θέλω του προπονητή. Αυτό δεν σημαίνει ότι η επιλογή θα είναι κάποιος πρώην ποδοσφαιριστής, κατά το σύνηθες πρότυπο.

Το μόνο… σίγουρο

Τέλος, το βασικότερο. Τα μεταγραφικά. Και σε αυτό το πεδίο οι «μηχανές» είναι σε πλήρη λειτουργία, ωστόσο βιασύνη δεν υπάρχει. Και δεν θα υπάρξει. Οι επιλογές πρέπει να είναι προσεκτικές. «Για μένα πρέπει να γίνουν μερικές ποιοτικές προσθήκες, να ανέβει η ομάδα επίπεδο» είχε τονίσει ο Γιάννης Αναστασίου μιλώντας στο TitormosNet.

Μία εκτίμηση είναι ότι ο Παναιτωλικός θα κινηθεί για πέντε με οκτώ μεταγραφές. Ανάλογα και με το τι μέλλει γενέσθαι στις υποθέσεις Καρέλη και Μεντόζα και ξέχωρα του Στεργιάκη. Δεδομένο δεν υπάρχει.

Σε κάθε περίπτωση το μόνο σίγουρο είναι το δόγμα. Στον Παναιτωλικό το πλάνο είναι να γίνουν προσθήκες με γνώμονα την αλλαγή του level. Και για το λόγο αυτό όπου κριθεί σκόπιμο θα δοθούν και τα αντίστοιχα συμβόλαια.

Μην αναιρούμε ότι η θερινή μεταγραφική περίοδος είναι η χαρά όλων. Των μάνατζερ να προμοτάρουν, των δημοσιογράφων να… αραδιάζουν ονόματα, του κόσμου να διαβάζει. Και μόλις άρχισε…

View Comments

  • Γενικος αρχηγος ο Θεοδωριδης πρεπει και για μενα ακομα και να πληρωσουμε το συμβολαιο αν δε ληγει φετος του Παμλιδη. Παιχταρα τυπαρα και στον Απολλωνα δεν τον θελουν!!! Θα το επαιρνα χθες με κλειστα ματια

  • Για γενικός αρχηγός ο Θεοδωρίδης είναι καλή περίπτωση.για παίκτες από Απόλλων ο Ιωαννίδης,Μαρτίνεζ,ρογκε,τσιλουλης.απο ατρόμητου μπετινελι, Ναμπι,από Λαμία ρομανιτς και αραμπουλι επίσης καλές περιπτώσεις

  • Είπαμε να αλλάξουμε επίπεδο, οι παραπάνω παικτες απλά είναι καλοί για μια μικρομεσαία ομάδα. Η ομάδα θέλει 7 παίκτες συμβολαίων πάνω από 60,70 χιλ. και προώθηση 2,3 νέων φιλοδοξων όπως πχ ο Σκιάδας που δώσαμε δανεικό. Μη τρέχουμε πάλι το Δεκέμβριο να κλείνουμε τρύπες. Όσο για το γενικό αρχηγό, γιατί οχι ο Κουσας η ο Τζεναμο αν μπορουν; Αλλιώς, κάποιος εκτός ποδοσφαίρου, άφθαρτος και φιλόδοξος.

  • ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΥΣΑΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ . ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ.

  • ο σωτηρης νινης ειναι καλη περιπτωση αρκει ιατρικα να ειναι ενταξη. ο Σαμαρης εχει εμπειρία αλλα πολλους τραυματισμους και πτωτική πορεία τα τελευταια χρονια και θα θελει και πολλα χρηματα. καλύτερα θα ηταν ο ΦΑΡΛΕΥ ΡΟΣΑ που μπορει να κανει την διαφορα στην ομαδα.

  • Για Γ.Αρχηγος ιδανικός Μακης Μπελεβωνης με Τεχνικό Διευθυντή Γιάννη Νταλακουρα,επειδή είναι πιθανον ανέφικτο Γ.Αρχηγος Κ.Τακος μια ισχυρή και έντιμη προσωπικότητα που συνδέει το παρελθόν του Παναιτωλικου με το παρών διαφορετικά ο Γιώργος Κουσας η Γιώργος Θεοδωρίδης. Για μεταγραφές αυστηρά οι απαραίτητες. Για την άμυνα προτιμώ τον Ρισβανη κι αν έρχονταν κι ο Σαμαρης ως κεντρικό δίδυμο καλό μου φαντάζει έχοντας στα πλάγια Λαρσον Κορνελιους αν μείνει και γιατί να μη μείνει αν ψάχνει ο Παναιτωλικός την υπέρβαση έχοντας βοήθειες από Αποστολάκη Χουχουμη Μαλη Μπακαδημα. Για τη μεσαία γραμμή σαφώς προτιμώ την ανανέωση του Μεντοσα που με Φλορες Λιαβα μπορούν να έχουν μια πολύ καλή μεσαία γραμμή στηριζόμενη από Τσιγγαρα Βαρονε Μπελεβωνη γιατί όχι κι από Ντιας ως βασικο σε σχηματισμό 4-4-2. Για μπροστά αν υπάρξει συμφωνία με Καρελη που πιστεύω να ευδοκιμήσει μαζί με Τάσο Δωνη μπορείς να έχεις ισχυρότατο επιθετικό δίδυμο η και τρίο με Ντιας Δωνη στα άκρα.Εναλακτικες στην επίθεση Ντουαρτε Μωραιτης Νταγκο και Μορσει και επιπρόσθετα μαζί με Στεργακη Παρδαλό γίνονται 25.Προστιθονται και Σκιαδας Σκονδρας Καββαδίας Κουναβας και φτάνεις στον αριθμό 29.Σαφως Περειρα Μαρτενσον περισσεύουν και η λύνονται τα συμβόλαια τους η πείθονται να δοθούν δανεικοί

Share

This website uses cookies.

Read More