ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Το must win και η «ζόρικη» συνέχεια

Must win είναι το παιχνίδι απέναντι στον ΟΦΗ για τον Παναιτωλικό καθώς ακολουθεί «ζόρικη» συνέχεια με δύσκολες αναμετρήσεις.

Ικανοποιητική κρίνεται η μέχρι τώρα συγκομιδή του Παναιτωλικού στις πρώτες πέντε αγωνιστικές της Super League. Σίγουρα, βάσει εικόνας δικαιούταν και μπορούσε περισσότερα, ωστόσο σε καμία περίπτωση το πρόσημο δεν είναι αρνητικό.

Η διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων σηματοδότησε το τέλος του πρώτου αυτού μέρους του πρωταθλήματος και έπεται μία τετράδα αγώνων μέχρι την επόμενη διακοπή, το Νοέμβριο. Ο Παναιτωλικός αντιμετωπίζει κατά σειρά τον ΟΦΗ εντός, τον Άρη εκτός, τον Ολυμπιακό εντός και τον ΠΑΣ εκτός.

Σαφώς, το σύνολο του Γιάννη Αναστασίου έχει αποδείξει με την μέχρι τώρα συνολική εικόνα του ότι δεν φοβάται κανέναν κι ότι δεν παρατά κανένα ματς όσο κι αν… «στραβώσει», ωστόσο στην επιστροφή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις ξεκινάμε με το εξής ένα δεδομένο: Το ματς με τον ΟΦΗ είναι must win.

Η εντός έδρας νίκη ακόμη αγνοείται, δεν υπάρχει περιθώριο για τέταρτο ματς στο Αγρίνιο χωρίς τρίποντο. Συν τοις άλλοις και η συνέχεια έχει αντικειμενικές δυσκολίες. Ένα κακό αποτέλεσμα αρκεί για να «τουμπάρει» το μέχρι τώρα θετικό κλίμα και να δημιουργήσει «δυσκολίες».

Share

This website uses cookies.

Read More