ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Το πανελλήνιο είδε, ο Κλάτενμπεργκ;

Κάνοντας κανείς μία πρωινή περιήγηση στα αθλητικά μέσα στης χώρας διαπιστώνει ένα πράγμα: Το πανελλήνιο είδε τι έκανε ο Τζήλος χθες στο Αγρίνιο. Το ερώτημα είναι άλλο: Ο Κλάτενμπεργκ είδε;

Ο Παναιτωλικός έχει κάθε λόγο να αισθάνεται αδικημένος (και συνάμα δικαιωμένος καθότι είχε προειδοποιήσει για τον Τζήλο). Βαρούχας και Κάκος έκαναν λόγο για ανύπαρκτο πέναλτι στη φάση του Φλόρες και για μη αποβολή του Ματίγια.

Στα μεγάλα αθλητικά sites, πλην υπερελαχίστων εξαιρέσεων και σκοπιμοτήτων, γίνεται λόγος για κάκιστη διαιτησία.

Ανάλυση του αγώνα από αθλητικό μέσο πανελλαδικής εμβέλειας που κατατάσσεται στις εξαιρέσεις. «Λάδι» ο Τζήλος.

Αναφέρει χαρακτηριστικά το sport-fm.gr:

«Χωρίς αμφιβολία, ο Θανάσης Τζήλος ήταν αυτός που άνοιξε τον δρόμο στον Άρη και φρόντισε με τις πολλές κακές αποφάσεις του να διατηρήσει εκνευρισμένους τους γηπεδούχους, κάτι που φάνηκε και από τις αντιδράσεις τους στο ημίχρονο. Ο Έλληνας διαιτητής που είδε πέναλτι στο γλίστρημα του Καμαρά, έχασε τη συγκέντρωσή του από εκείνο το σημείο και μετά, δίνοντας πολλές φορές ακατανόητα σφυρίγματα και για τις δύο ομάδες, χαλώντας τον ρυθμό. Στο ίδιο… καζάνι μπαίνουν και οι Ζαμπάλας-Σπυρόπουλος που ήταν στο VAR και δεν παρακολουθούσαν από ότι φάνηκε το ματς».

Θα έχει πραγματικά ενδιαφέρον να μας πει ο αρχιδιαιτητής Μαρκ Κλάτενμπεργκ τι είδε αυτός στο ματς. Διότι αναλύσεις πλέον κάνει μόνο κατόπιν αιτήματος ομάδας. Έτσι, για το «γαμώτο».

Ούτως ή άλλως η δουλειά Τζήλου έγινε και «έγραψε». Δεν «ξεγράφει».

View Comments

This website uses cookies.

Read More