ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Το πανό για τον Άλκη καταλήγει στο «Βικελίδης»

Το πανό με τον Τίτορμο να κρατάει στην αγκαλιά του τον Άλκη δόθηκε στη δημοπρασία και θα καταλήξει στο γήπεδο «Βικελίδης».

Η ομάδα του Αγρινίου είχε αποφασίσει πως το πανό όσο και οι φανέλες των παικτών θα δοθούν σε δημοπρασία. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο Σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα «Πρωτοβουλία για το Παιδί – Σπίτι της Βεργίνας». Έναν ξενώνα παιδιών που βρίσκονται σε μακροχρόνιο κίνδυνο και είναι στην πόλη καταγωγής του Άλκη.

Στην δημοπρασία για το πανό πλειοδότησε φίλος του Άρη που επέλεξε να διατηρήσει την ανωνυμία του. Αποφάσισε να δώσει το πανό στον Άρη και να τοποθετηθεί στο «Κλ. Βικελίδης», το σπίτι της ομάδας που λάτρευε ο Άλκης.

Η ανάρτηση του πανό θα γίνει στον αγώνα Άρης – Ολυμπιακός. Το ανακοίνωσε η υπό δημιουργία Δομή «Εις Το Όνομα Του Άλκη»:

«Με αίσθημα ικανοποίησης ενημερώνουμε τον φίλαθλο κόσμο, ότι το πανό του Τίτορμου, μυθικού ήρωα και έμβλημα του Παναιτωλικού, να κρατάει στην αγκαλιά του τον δολοφονημένο Άλκη μας, βρίσκεται στα χέρια της Δομής. Ένας αγνός φίλαθλος, που θέλει να κρατήσει την ανωνυμία του, συμμετείχε στη δημοπρασία και πήρε στην κατοχή του το ξεχωριστό αυτό πανό ενημερώνοντας σχετικά τη Δομή μας.

Σε συνεννόηση με την ΠΑΕ ΑΡΗΣ, το πανό θα πάρει τη θέση του στο γήπεδο της ομάδας που αγαπούσε ο Άλκης και που στο όνομα της δολοφονήθηκε! Η ανάρτηση του πανό θα γίνει την Κυριακή, πριν το παιχνίδι της ομάδας με τον Ολυμπιακό».

View Comments

  • ΠΑΝΤΑ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ!!!
    ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
    ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ
    ΦΙΛΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
    ΣΥΛΛΟΓΟΣ

  • Ο Παναιτωλικός ως σύλλογος, ο κόσμος του και η διοίκηση του είναι κόσμημα για τον Ελληνικό αθλητισμό!
    Είμαι περήφανος για αυτή την ομάδα!

  • Πραγματικα ποια ομαδα να συγκριθει μαζι σου Παναιτωλικαρα μου;;;απο ηθος,κοσμο,γηπεδο,εγκαταστασεις,περηφανια,ανεξαρτησια...ποια;;;

This website uses cookies.

Read More