ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Επικύρωση και απόφαση δεν πάνε (απαραίτητα) μαζί

Μπορεί η Super League να έχει συγκαλέσει ΔΣ για επικύρωση της βαθμολογίας των Play Outs την Δευτέρα, όμως αυτό δεν συνεπάγεται απαραίτητα απόφαση για τον Παναιτωλικό ως τότε.

Η όποια πληροφόρηση έχει διακινηθεί για «απόφαση όσο το δυνατόν πιο άμεσα», η οποία προσδιορίζεται χρονικά μέχρι Πέμπτη-Παρασκευή, δεν είναι και… δεσμευτική. Εν ολίγοις, ουδείς είναι σε θέση να γνωρίζει, πολλώ δε μάλλον να εγγυηθεί ότι θα εκδοθεί απόφαση σήμερα ή αύριο. Πιθανώς αυτό να γίνει, ωστόσο.

Σε κάθε περίπτωση η επικύρωση της βαθμολογίας δεν επηρεάζεται από την όποια απόφαση για τον Παναιτωλικό. Για αυτό και ο Απόλλωνας είχε καταθέσει ένσταση για αντικανονική συμμετοχή του Μπαράλες. Ένσταση που έχασε και για την οποία άσκησε έφεση. Ο σκοπός; Η μη επικύρωση. Ωστόσο και στην έφεση ο ισχυρισμός καταρρίφθηκε.

Αν επικύρωση προκύψει την Δευτέρα, τα μπαράζ μεταξύ Λαμίας και Βέροιας ορίζονται για 12-13 Ιουνίου. Όσο για τους φίλους του Παναιτωλικού; Η αγωνία παραμένει… Αθώωση και ανακούφιση ή συνέχεια με εφετείο.

View Comments

  • Λογικά η απόφαση (όποια κ είναι) θα προηγηθεί της επικύρωσης της βαθμολογίας, άρα σήμερα ή αύριο η απόφαση κ με βάση τα νομικά δεδομένα θα είναι υπέρ του Παναι, οποιαδήποτε άλλη απόφαση θα συνιστά δικαστικό σκάνδαλο. Υπομονή για λίγες ώρες κ η καθαρότερη ομάδα θ αποδοθεί στη φίλαθλη συνείδιση πάνλευκη

  • Νομίζω πως βάσει ΚΑΠ σε περίπτωση εξωαγωνιστικου υποβιβασμού ομάδας επωφελούνται ομάδες της κατώτερης κατηγορίας. Όπως έγινε και τη σεζόν 11 12 που τις θέσεις Ολυμπιακού Βόλου και Καβάλας κατέλαβαν οι Λεβαδειακός και Δόξα Δράμας. Τότε ο Ηρακλής είχε τοποθετηθεί στην τελευταία θέση για δυσφήμιση του αθλήματος. Κι έτσι κέρδισε μια θέση ο Αστέρας Τρίπολης. Ο μόνος λόγος να επωφεληθεί ο Απόλλωνας Αθηνών είναι να κατηγορηθεί ο Παναιτωλικός για δυσφήμιση του αθλήματος. Επομένως όλοι καταλαβαίνουμε την πρεμουρα της Βέροιας για επικύρωση. Την εκτίμηση μου!

  • Η αργοπορία έκδοσης απόφασης μιας προδηλης υπόθεσης μη ευθύνης του κατηγορούμενου,δεν είναι καθόλου καλός οιωνός

  • Ελληνικό ποδόσφαιρο και η αθλητική του δικαιοσύνη είναι στο ίδιο επίπεδο εννοείται.Στις τελευταίες θέσεις από πλευράς οργάνωσης,ποιότητας αντικειμένου,διαιτησίας,παραγόντων κ.λ.π.Φαντάζει τόσο δύσκολο για του ιθύνοντες να πάρουν μία απόφαση σε 1-2 ημέρες.Οι λόγοι βεβαίως, είναι οι πιέσεις από το παρασκήνιο,η σαπίλα του συστήματος και όλα τα κακά που πλαισιώνουν το ελληνικό ποδόσφαιρο.Εδώ ψήφισαν για πρόεδρο της ΕΠΟ τον Μπαλτάκο.Ότι πιο παρασκηνιακό,βρώμικο,διαπλεκόμενο "πλέει"στο σύστημα.Και φασίστας ταυτόχρονα.Πολλά θα δούμε ακόμα.Αλοίμονο από κάποιους σοβαρούς ανθρώπους(π.χ Κωστούλας)που βρίσκονται σε αυτή τη "δίνη"και προσπαθούν να αλλάξουν τη ροή.Φεύ.(αλλοίμονο)

This website uses cookies.

Read More