ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Απαλλάχθηκε ο Παναιτωλικός, δεκαετής αποκλεισμός για Κουτσοσπύρο

Απαλλάχθηκε ο Παναιτωλικός από την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ, η οποία τον τιμώρησε ωστόσο με πρόστιμο 300 χιλ. ευρώ υπόθεση Κουτσοσπύρου.

Μετά τη «μαραθώνια» εκδίκαση της Δευτέρας, η τριμελής επιτροπή συνεδρίασε και αποφάσισε με ψήφους 2-1 να τιμωρήσει την ΠΑΕ Παναιτωλικός με πρόστιμο 300 χιλ. ευρώ για στοιχηματισμό στελέχους της εν αγνοία της. Στη συγκεκριμένη απόφαση δεν μπορεί να ασκήσει έφεση κάποια ομάδα πλην του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα (εντός πέντε ημερών).

Η υπεράσπιση των Αγρινιωτών απέδειξε επαρκώς ότι δεν στοιχειοθετείται χειραγώγηση από μεριάς οργανισμού, όπως ισχυριζόταν η εισήγηση. Για το πρόστιμο που επιβλήθηκε θα ασκηθεί έφεση. Αυτό φυσικά αφότου γίνει γνωστό το ακριβές σκεπτικό της απόφασης.

Υπενθυμίζεται ότι το πόρισμα συνετάχθη από την ερευνήτρια Παναγιώτα Σαρδέλη. Πόρισμα στο οποίο υπήρχε σωρεία ανακριβειών και λαθών. Εισηγούταν, υποβιβασμό και πρόστιμο 300.000 ευρώ για χειραγώγηση με υπαιτιότητα του Παναιτωλικού. Η Επιτροπή Δεοντολογίας δεν έκανε δεκτό το σκεπτικό.

Αντίθετα ο Χρήστος Κουτσοσπύρος κρίθηκε ένοχος. Τιμωρήθηκε με δεκαετή αποκλεισμό από κάθε ποδοσφαιρική δραστηριότητα, την είσοδο στα γήπεδα και πρόστιμο 40.000 ευρώ.

Πρόστιμο 20.000 ευρώ σημειωτέον επιβλήθηκε και στον αμυντικό του Παναιτωλικού, Ντέρεκ Κορνέλιους.

Η εξέλιξη αυτή αφενός σημαίνει και τυπικά πλέον τον οριστικό υποβιβασμό του Απόλλωνα Σμύρνης. Αφετέρου ότι ανοίγει ο δρόμος για την διεξαγωγή των μπαράζ Λαμίας-Βέροιας, μετά την επικύρωση της βαθμολογίας της Λίγκας την Δευτέρα.

View Comments

  • Μπράβο μπράβο μπράβο χάρηκα πολύ πάμε μωρη αρρώστια Παναιτωλικαρα

  • Κύριε Κωστούλα ούτε ένα ευρώ δεν πρέπει να δώσετε στην ΕΠΟ. Να κάνετε έφεση και να την φτάσετε όσο πιο μακριά γίνεται. Μυριστηκαν υγιή ΠΑΕ και πάνε να κονομισουν. Κυνηγησε τους όσο γίνεται. Να μάθουν τι εστι Παναιτωλικος.

  • Επιτέλους!! Προχωράμε δυναμικά....Και από εδώ και μπρος τέλος τα χατηρια, όλους στο Αγρίνιο πηδώντας.Δεν υπάρχουν φίλοι στο ποδόσφαιρο

  • Να δω τώρα που θα κρυφτούν Γεωργίου και Κούγιας.
    Αλλά πρέπει ο πρόεδρος να τους φάει τον αδόξαστο. Να τους κυνηγήσει για συκοφαντία και ότι άλλο προκύψει. Πρόεδρε να τους κυνηγήσεις όσο πάει κι εμείς μαζί σου.

  • Και τωρα ντροπη της προσφυγιας που φορουσατε τους αγκυλωτους σταυρους κ μετα μας το παιζατε και φιλικο σωματειο ευχομαι ακομα πιο κατω..αυτο που πηγατε να κανετε στον ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ μας και στην πολη μας δεν συγχωρειται..το ιδιο ισχυει και για την διοικηση της λαμιας...οχι για τον κοσμο της ομως που φερθηκε απιστευτα παντελονατα για την εποχη μας...χωνεψτε το καποτε...ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Γ.Φ.Σ ειναι ο πιο καθαρος και περηφανος στον κοσμο.

  • Επιτελους δικαιωση για την ομαδα.
    Θα ματωσει οικονομικα βεβαια,αλλα τουλαχιστον πεταξε απο πανω της ενα τεραστιο βαρος
    Ευχομαι κι ελπιζω,ο προεδρος να μη κανει πισω απο το υψος του προστιμου (το οποιο αλλωστε πιθανοτατα θα μειωθει μετα την εφεση),αλλα να προχωρησει με το σχεδιο που εχει συμφωνηθει μεταξυ του ιδιου και του προπονητη,ωστε η επομενη χρονια να ειναι επιτελους χρονια υπερβασης.
    Παμε ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΑΡΑ!!!

  • Και επιτελους πρεπει να ξυπνησουν και οι Αγρινιωτες λιγο και να γινει η εδρα μας καμινι παλι...ντροπη η εικονα του γηπεδου τα τελευταια χρονια..δικαιολογιες πολλες...η ουσια ειναι οτι θα δουμε απιστευτα πραγματα αν γινουμε οπως παλια...αφηστε τις κωλοομαδες που υποστηριζετε επιτελους ..βλαχους μας ανεβαζουν,βλαχους μας κατεβαζουν...και εσεις τους υποστηριζετε...ντροπη και μονο

This website uses cookies.

Read More