ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Η κριτική των παικτών του Παναιτωλικού (vs ΑΕΛ)

Μελίσσας: Λανθασμένη εκτίμηση και θέση στο γκολ της ΑΕΛ αλλά μέχρι εκεί. Φαίνεται να γλιστρά λίγο στο πρώτο βήμα που κάνει στο σουτ του Πινακά. Σε όλο το υπόλοιπο παιχνίδι υπήρξε σταθερός. Δήλωση «φάουλ» του κόουτς Δέλλα που «κρέμασε» τον παίκτη.

Βαθμολογία: 5,5/10

Μεντίνα: Σχεδόν ίδια εικόνα από τον Μεξικάνο με το προηγούμενο παιχνίδι. Τρέξιμο, αρκετά λάθη και κακά γεμίσματα.

Βαθμολογία: 5,5/10

Τσότσαλιτς: Καλός για ένα ακόμα παιχνίδι, με ήρεμες απομακρύνσεις και δύναμη στον αέρα. Έχει «δέσει» καλά με τον Βάντερσον .

Βαθμολογία: 6,5/10

Βάντερσον: Οι καλύτερες εμφανίσεις του με τα χρώματα της ομάδας έχουν γίνει ως στόπερ. Συνέχισε καλά και χθες, ίσως ο καλύτερος του γηπέδου για την ομάδα μας.

Βαθμολογια: 6,5/10

Περέιρα: Χωρίς να πάρει τα πολλά ανεβάσματα που μας έχει συνηθίσει συνέχισε τις καλές εμφανίσεις στα μετόπισθεν.

Βαθμολογία: 6/10

Εντινγκά: Μια σκάλα κάτω σε σχέση με το προηγούμενο ματς. Έδειξε την ποιότητά του, βοήθησε όπου μπορούσε ενώ στο τέλος αγωνίστηκε και ως στόπερ.

Βαθμολογία: 6/10

Ταχαρ: Παιχνίδι χωρίς το κάτι αξιοσημείωτο από τον Αλγερινό, δημιουργικά δεν βοήθησε κάπως, ενώ ανασταλτικά η γνωστή εικόνα.

Βαθμολογία: 5,5/10

Ντάλσιο: Όταν ο πιο κινητικός σου και δραστήριος παίκτης μπροστά είναι ο Πορτογάλος κάτι πάει λάθος. Δεν ήταν αρνητικός όπως σε άλλα ματς αν και πλέον δεν ξέρει ούτε ο ίδιος τι θέση παίζει.

Βαθμολογία: 6/10

Ντίαζ: Πρώτο κακό παιχνίδι μετά από καιρό για τον αρχηγό και φάνηκε πόσο σημαντικός είναι για την ομάδα. Πολλά λάθη σε μεταβίβασεις που δημιούργησαν κινδύνους στην άμυνα, λάθη που δεν μας είχε συνηθίσει.

Βαθμολογία: 5/10

Αριγίμπι: Κακό παιχνίδι και από τον Αμερικανό, δεν έγινε αισθητός σε κανένα σημείο του αγώνα.

Βαθμολογία: 5/10

Καρελης: Κάτω του μετρίου εμφάνιση από τον Έλληνα φορ, κακές επιλογές, αρκετές φορές σε θέση οφσάιντ ενώ και τα τελειώματα του δεν ήταν τα καλύτερα. Ήρθε για να λύσει το επιθετικό πρόβλημα της ομάδας, μέχρι στιγμής δεν το κατορθώνει

Βαθμολογία: 5/10

Μάζουρεκ, Μεντόσα, Τσιγγάρας, Ντουάρτε και Βέργος αγωνίστηκαν λίγο και δεν μπορούν να κριθούν.

Οι πρώτοι δύο θα μπορούσαν να κριθούν για την ακρίβεια, αλλά ήταν τόσο αναιμική η εμφάνιση τους που δεν χρειάζεται καν να βαθμολογηθούν.

Δέλλας: Ίδια ενδεκάδα με τον Παναθηναϊκό και αν υποθέσουμε και στηρίξουμε την επιλογή «ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει», δε θα στηρίξουμε τον κόουτς όσον αφορά το δεύτερο μέρος του αγώνα. Πρώτες αλλαγές στο 68′ και είσοδος του Βέργου, ενώ χάνει από το 37′, ως δεύτερου φορ, στο 87′. Αδικαιολόγητα φοβικός και η ευθύνη των δύο τελικών βαραίνει και τον ίδιο.

Βαθμολογία: 4,5/10

Υ. Γ. 1: Τείνει να γίνει συνήθεια στον Παναιτωλικό η επίρριψη ευθυνών σε άλλους. Κατά τον Δέλλα το ματς με την ουραγό χάθηκε από το τέρμα, αλλά με τον Παναθηναϊκό κερδήθηκε και από τον Μελίσσα μα και με δόση με τύχης. Πρέπει κάποτε να αποτάξουμε αυτή την νοοτροπία από πάνω μας, όλοι κέρδισαν τον ΠΑΟ και όλοι έχασαν χθες.

Υ. Γ. 2: Άλλο ένα must win παιχνίδι που χάνει η ομάδα, η πεποίθηση ορισμένων ότι θα «καθαρίσει» εύκολα στα play out με τέτοια εικόνα προκαλεί απορία. Στα παιχνίδια αυτά θα αγωνιστεί με ομάδες όπως η ΑΕΛ κι όχι με Παναθηναϊκό ή Άρη.

Υ. Γ. 3: Όλοι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους όλοι πρέπει να κάνουν step up στο παιχνίδι τους. Αν οι δυνατότητες της ομάδας είναι να πηγαίνει στην Λάρισα απέναντι στον ουραγό με στόχο να μην χάσει, να έχει παθητικό ρόλο και το μόνο που μας φταίει είναι ο Μελίσσας και όχι η γενική εικόνα μάλλον διαφορετική ομάδα υποστηρίζομε.

Υ.Γ 4: Ούτε ματς τελικός ούτε τίποτα με Βόλο… ΣΤΟΧΟΣ ΑΠΛΑ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ.

View Comments

  • Ο δελλας εριξε ευθυνες στον μελισσα για το γκολ για μενα λαθος ολοι μαζι χανουν ολοι μαζι κερδιζουν σε μια ομαδα!Αλλα αν το παμε ετσι καποιος πρεπει να πει στον δελλα και τα δικα του λαθη οχι μονο σε αυτο το παιχνιδι αλλα γενικα και ειναι πολυ περισσοτερα τα λαθη του απο οτι ολα μαζι τον παιχτων!Οι αλλαγες του ειναι οτι να ναι σε καθε παιχνιδι τις κανει σε συγκεκριμενα λεπτα λες και το εχει εθιμο, αν μεινουμε δεν πρεπει να συνεχισει!!

This website uses cookies.

Read More