ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Στα υπόψιν και ο Θεοχάρης

Ένα νέο όνομα έχει προκύψει στα μεταγραφικά του Παναιτωλικού τις τελευταίες ώρες, αυτό του Βαγγέλη Θεοχάρη, από τον Παναθηναϊκό.

Ο 22χρονος χαφ ειδοποιήθηκε από το «τριφύλλι» ότι δεν υπολογίζεται και του ζητήθηκε να αποχωρήσει. Ο νεαρός ενημερώθηκε πως μετά από εισήγηση και του Πογιάτος το καλύτερο θα ήταν να βρει άλλη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο Θεοχάρης ο οποίος τελείωσε τη σεζόν κάνοντας εξαιρετικές εμφανίσεις ως δεξί μπακ στα playoffs παρά το γεγονός πως η θέση του είναι αυτή του κεντρικού αμυντικού ή του αμυντικού χαφ είχε ξεκινήσει κανονικά προετοιμασία με τους πράσινους και θα συνεχίσει να προπονείται μαζί με την ομάδα και τις επόμενες μέρες.

Κάπου εδώ φαίνεται να μπαίνει στο «κάδρο» ο Παναιτωλικός, με τα αθηναϊκά ραδιόφωνα να μεταδίδουν ότι ο Παναθηναϊκός δε θα σταθεί εμπόδιο σε πιθανή μετακίνηση του παίκτη στο Αγρίνιο. Σημειωτέον πως για τον παίκτη γράφτηκε ότι υπήρξε ενδιαφέρον και τον Ιανουάριο. Σε καλή ηλικία, Έλληνας και πολυθεσίτης…

View Comments

  • Τι βλέπω εγώ; Βλέπω η βάση της ομάδας να είναι οι παίχτες που πέρυσι μέχρι τον Δεκέμβριο μας είχαν στην τελευταία θέση βάσει βαθμολογικής συγκομιδής. Κνετ- Μαλής-Λιάβας- Τσιγγαρας-Ταχάρ- ΣιεστεντΝταλσιο-Ντιαζ- Ντουάρτε- Αριγιμπι. Οι παιχτες που ήρθαν κ μας κράτησαν κατηγορία με την ποιότητα τους έφυγαν. Αυτοί που ήρθαν τώρα είναι αναμφίβολου αξιας. Ο Παρέιρα μου είπαν ήταν αλλου γι αλλου σεν να μην ήξερε την θέση. Με αυτόν θα πάμε ; Ο Ματσολα παρα πολύ αργος... κλασικό φορ περιοχής, δεν νομίζω ότι ταιριάζει στην ομάδα... οπως κ να χει η ομάδα θέλει μεταγραφες κ όχι μόνο ένα Τέρμα και ένα Σέντερ μπακ. Έχει Μπακ απ του Τζανακακη; Αμυντικά χάφ με τον Ταχάρ κ τον Σιεστεντ θα πάμε που απέδειξαν πέρυσι ότι δεν κάνουν κ είναι κ επιρρεπείς στους Τραυματισμους; Αυτοί οι παιχτες δοκιμάστηκαν κ απέτυχαν. Έπρεπε να αντικατασταθούν από αλλους. Αντί Ρόσα θα πάρει η ομάδα; Μέχρι προχθες περίμεναν την απάντηση του... δεν ακούω κάτι.
    Υγ: Ο Αριγιμπι δεν γουστάρει που παίζει εδώ & φαίνεται από την αδιαφορία του στο χορτάρι. Νομίζει ότι είναι για Πρεμιέρ λιγκ το παιδί, δεν υπάρχει λόγος να κρατας αδιάφορους παιχτες.
    Υγ1: Ο Κνετ γιατί παρέμεινε; Πραγνατικα αν τον δει κανεις δεν μοιάζει για επαγγελματιας, έχει πάρει παρα πολλά κιλά.
    Υγ2: Ο Χάβος όσα χρονια κ να περάσουν τα ίδια. Στα καλοκαιρινά φιλικά αντί να μοντάρει ομάδα κάνει αλχημείες τις οποίες μετανοιωνει την 1η αγωνιστική κ η ομάδα πάντα παθαίνει σοκ. Σήμερα έβαλε τον Ντουάρτε μπακ αντί να βάλει τον Λιαβα, τον Νταλσιο αμυντικό χάφ τον Ντίαζ όπου να ναι .
    Υγ3: Αυτό για τον Θεοχαρη μόνο σαν ανέκδοτο μπορώ να το χαρακτηρίσω, εκτος κ αν είναι έξτρα επιλογή αν κ δεν νομίζω.
    Υγ4: Η ομάδα περιμένει τον Μελίσσα. Αξίζει να περιμένεις τον αναπληρωματικό τερματοφύλακα του Βόλου;

  • Τελικά ο τόπος μου έχει πολλούς Σωτηρες !!!! για υτο όλα πάνε κατ ευχή ,
    Ολα φυσικά εκτός του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ που βολοδέρνει στην Α εθνική τα τελευταία 10 χρόνια
    Υ.Γ ποκιτες θα σκάσετε σαν δυναμικάκι και το αρνί που ήταν να φάτε σας έκατσε στο λαιμό

Share

This website uses cookies.

Read More