ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Super League: «Φωτιά» με VAR ο Κούρτιτς και νέα νίκη ο ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ-ΟΦΗ: Νέα νίκη για τον «Δικέφαλο», που λύγισε πιο δύσκολα απ’ ό,τι δείχνει το τελικό 3-0 τους Κρητικούς. Δύο γκολ ο Κούρτιτς κι ένα ο Σφιντέρσκι. Ακυρώθηκε γκολ των φιλοξενούμενων και δόθηκε στη συνέχεια πέναλτι στους Θεσσαλονικείς.

Το VAR ή ο Φωτιάς, αν προτιμάτε, έσωσαν τον ΠΑΟΚ από ένα δύσκολο βράδυ. Ο «Δικέφαλος» λύγισε 3-0 τον μαχητικό και πάλι ΟΦΗ. Και μπορεί το σκορ να δείχνει άνετη επικράτηση, αλλά μόνο έτσι δεν έγιναν τα πράγματα.

Ο ΟΦΗ κράτησε ένα ημίχρονο στο 0-0 τον ΠΑΟΚ και σκόραρε πρώτος στο δεύτερο μέρος. Το γκολ του, όμως, ακυρώθηκε. Ο Φωτιάς κλήθηκε να εξετάσει στο VAR φάση για πέναλτι υπέρ των Θεσσαλονικέων, που προηγήθηκε του γκολ. Ακύρωσε το γκολ, έδωσε πέναλτι κρίνοντας ότι δεν έχει σημασία, που η μπάλα πριν το χέρι βρήκε πρώτα στο πόδι του Βούρου και μετά ήταν όλα θέμα Κούρτιτς. 

Ο Σλοβένος ευστόχησε ξανά από την άσπρη βούλα, έφτασε τις επτά εύστοχες εκτελέσεις, στη συνέχεια πέτυχε ένα ακόμα γκολ σε κανονική ροή για το 2-0 και ο Σφιντέρσκι έβαλε το κερασάκι για το τελικό 3-0. Αφού μέσω VAR ακυρώθηκε και του Πολωνού ένα γκολ.

Ο ΠΑΟΚ πέτυχε την πέμπτη σερί νίκη του, προσπέρασε την ΑΕΚ έστω και προσωρινά και είναι δεύτερος, αλλά έχει ακόμα πολλά θέματα να λύσει.

Με πληροφορίες από Onsports.gr

Share
Tags: SUPER LEAGUE

This website uses cookies.

Read More