fbpx
Connect with us

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

2022, η χρονιά του Καρέλη (video)

Το 2022 σε λίγες ώρες θα μας αποχαιρετήσει και για το Νίκο Καρέλη υπήρξε σίγουρα χρονιά αναγέννησης και δικαίωσης με τα χρώματα του Παναιτωλικού.

Ο Έλληνας φορ έκανε μία εξαιρετική χρονιά, αφού πρωτίστως το περασμένο καλοκαίρι έβαλε την υπογραφή του σε διετή ανανέωση συμβολαίου με τον Τίτορμο.

Μέχρι ώρας, την επιλογή αυτή δεν έχει μετανιώσει καμία από τις δύο πλευρές. Οι Αγρινιώτες έχουν βρει τον ηγέτη της επιθετικής τους γραμμής. Ο Νίκος τον εαυτό του.

Ο Καρέλης έχει βρει δίχτυα 13 φορές σε 29 αγώνες. Με 9 γκολ σε 13 εμφανίσεις είναι πρώτος στον πίνακα τον σκόρερ της Super League την τρέχουσα σεζόν.

Στα 30 χρόνια του αποτελεί βαρόμετρο για το σύνολο του Αναστασίου. Είναι χαρακτηριστικό ότι έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού μετά τον Έρικ Μορένο που πετυχαίνει χατ τρικ στη Super League.

Οι εμφανίσεις του έχουν «εκτοξεύσει» και τη χρηματιστηριακή του αξία στις 800 χιλιάδες ευρώ, σύμφωνα με το transfermarkt.

Το 2022 ο Νικόλας είδε τους κόπους του να αποδίδουν. Και ο Παναιτωλικός έναν ποδοσφαιριστή που πίστεψε να εξελίσσεται σε ηγέτη του.

1 Comment

1 Comment

  1. Ο/Η Χρήστος καραγιαννης λέει:

    Νικόλα σου ευχόμαστε τα καλύτερα για το νέο έτος.γερος δυνατός και πολλά γκολ.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ