Connect with us

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Αδειοδοτήθηκε το γήπεδο του Παναιτωλικού- Νέες «πινελιές» στις εισόδους του πετάλου

Αδειοδοτήθηκε από τα αρμόδια όργανα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας το γήπεδο του Παναιτωλικού, τη στιγμή που στις εισόδους του πετάλου μπήκαν νέες «πινελιές».

Ακολουθήστε μας στο Google

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add TitormosNet.gr on Google ↗

Το γήπεδο του Παναιτωλικού έλαβε άδεια λειτουργίας με σχετική απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού Παναγιώτη Αντωνόπουλου.

Η αδειοδότηση αφορά τη χρήση τόσο του κάτω διαζώματος όσο και τη χρήση του άνω διαζώματος της ανατολικής κερκίδας (μικρή).

Ως γνωστόν το άνω διάζωμα έμεινε κλειστό για το ματς με τον ΠΑΟΚ, για λόγους ασφαλείας. Η κυκλοφορία των εισιτηρίων για το ματς με τον Ολυμπιακό πιστοποίησε ότι τα όποια ζητήματα επιλύθηκαν.

Ταυτόχρονα από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας εκδόθηκαν οι άδειες διεξαγωγής των προσεχών εντός έδρας αναμετρήσεων του Παναιτωλικού (με Ολυμπιακό, ΟΦΗ, Βόλο, Ατρόμητο και Κηφισιά).

Την ίδια στιγμή, οι μικροπαρεμβάσεις στο γήπεδο συνεχίζονται καθημερινά. Στις εισόδους του πετάλου τοποθετήθηκαν μεταλλικές κατασκευές, με το σήμερα του Παναιτωλικού να κοσμεί δύο εξ αυτών. Την περίοδο της διακοπής εργασίες «έτρεξαν» και για τον αγωνιστικό χώρο, ο οποίος και βρίσκεται σε άριστη κατάσταση.

Από εκεί και πέρα μέχρι το τέλος του μήνα αναμένονται οι εξελίξεις για την δημοπράτηση του υποέργου του μουσείου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ