
Σε διπλή μεταγραφική ενίσχυση προχώρησε η ΑΕΛ, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Σλοβάκου Τούπτα καθώς και τον Ζήση Χατζηστραβό.
Ο διεθνής Σλοβένος επιθετικός υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας. Ο Τούπτα ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από την Ελλάς Βερόνα. Με την ιταλική ομάδα κατέγραψε συνολικά 26 συμμετοχές σε Serie A και Serie B, σημειώνοντας 2 γκολ και μοιράζοντας 1 ασίστ. Στη συνέχεια, παραχωρήθηκε δανεικός στη Βίσλα Κρακοβίας. Ακολούθησε η Άσκολι και η ελβετική Σιόν.
Η πιο παραγωγική περίοδος της καριέρας του ήρθε στην Τσεχία με τη φανέλα της Σλόβαν Λίμπερετς, καταγράφοντας 100 συμμετοχές, 20 γκολ και 10 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Τελευταίος του σταθμός πριν φορέσει τα βυσσινί ήταν η Βίτζεφ Λοτζ.
Διετές συμβόλαιο υπέγραψε ο Ζήσης Χατζηστραβός, που μετά την Λαμία και τον Πανσερραϊκό, θα συνεχίσει στην ομάδα του κάμπου.
