fbpx
Connect with us

100 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Aφιερωμένη στη μνήμη του Μάριου Οικονόμου η αποψινή προβολή του ντοκιμαντέρ στον «Ελληνίς»

Το «Ένας αιώνας μέχρι να ‘ρθει ξανά Κυριακή» θα προβληθεί σήμερα στο θερινό κινηματογράφο του Αγρινίου

Αφιερωμένη στη μνήμη του Μάριου Οικονόμου που τόσο άδικα έφυγε από την ζωή θα είναι η αποψινή προβολή του ντοκιμαντέρ στον «Ελληνίς».

Ακολουθήστε μας στο Google

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add TitormosNet.gr on Google ↗

Το ντοκιμαντέρ για τα 100 χρόνια ιστορίας του Παναιτωλικού Γ.Φ.Σ. «Ένας αιώνας, μέχρι να ‘ρθει ξανά Κυριακή» θα προβληθεί σήμερα Τρίτη 2 Ιουνίου 2026 στις 9:30 μ.μ στον Δημοτικό Κινηματογράφο «Ελληνίς».

Σε αυτή θα αποδοθεί ο ελάχιστος φόρος τιμής στη μνήμη του Μάριου Οικονόμου.

Η είσοδος στον κινηματογράφο θα είναι ελεύθερη.

Για το ντοκιμαντέρ

Με αφετηρία την 9η Μαρτίου του 1926 μέχρι και σήμερα.

Το «κουβάρι» της ιστορίας του Τίτορμου «ξετυλίγεται» μέσα από τα μάτια, τις ιστορίες και τις αφηγήσεις όσων την έγραψαν, όσων την έζησαν.

Από τα καπνοχώραφα του Αγρινίου του Μεσοπολέμου μέχρι και τα «σαλόνια» του ελληνικού ποδοσφαίρου του 2026.

Από τις μνήμες των παλιών Αγρινιωτών που πρόκοψαν στις νυχτερινές σχολές του Παναιτωλικού, μέχρι και τη νοσταλγία όσων έζησαν τη Νέα Σμύρνη, τις μεγάλες ανόδους, τις μεγάλες στιγμές του στη Super League.

Τα 100 χρόνια πορείας του Παναιτωλικού σε ένα ντοκιμαντέρ-επιστέγασμα μίας προσπάθειας ενός ολόκληρου χρόνου.

Σκηνοθεσία/Μοντάζ: Αλέξανδρος Βραχωρίτης

Έρευνα/Δημοσιογραφική επιμέλεια: Κωνσταντίνος Ρίγκος

Αφήγηση: Λεωνίδας Κακούρης

Μία παραγωγή της ΠΑΕ Παναιτωλικός

Δείτε το trailer:

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

100 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ