
Επίσημα ανακοινώθηκε από τον Παναιτωλικό ο Αλέξανδρος Βοΐλης, με το νεαρό να γίνεται κάτοικος Αγρινίου μετά από δέκα χρόνια στον Ολυμπιακό.
Ετών 22 και ύψους 1.87. Αγωνίζεται ως φορ αλλά και στα άκρα, προϊόν των ακαδημιών των Πειραιωτών. Σε αυτούς έγινε επαγγελματίας, εξάλλου, καταγράφοντας τρεις συμμετοχές με την πρώτη ομάδα.
Ο Βοΐλης έμεινε ελεύθερος στα μέσα του Ιανουαρίου, έχοντας καταγράψει 7 συμμετοχές στον Ολυμπιακό Β’ την τρέχουσα σεζόν. Ο νεαρός διακρίνεται για τα σωματικά του προσόντα.
Υπήρξε αρχηγός της δεύτερης ομάδας του Ολυμπιακού ενώ είναι διεθνής με τις «μικρές» Εθνικές ομάδες. Ως δανεικός έκανε περάσματα από την Κάζα Πία στην Πορτογαλία και από την Ένες Ες στο Λουξεμβούργο.
Στην επαγγελματική του καριέρα καταγράφει συνολικά 73 συμμετοχές με 17 γκολ και επτά ασίστ. Την περασμένη σεζόν στη Super League 2 σημείωσε οκτώ γκολ σε 28 συμμετοχές. Φέτος σε επτά συμμετοχές μοίρασε μία ασίστ.
Ο Παναιτωλικός αποκτά έναν ακόμη νεαρό Έλληνα σε εξαιρετική ηλικία, με μεταπωλητική αξία. Ο νεαρός προστίθεται δίπλα στα παιδιά των ακαδημιών του Παναιτωλικού (Μαλής, Λιάβας κλπ) και σε αυτούς που αποκτήθηκαν (Αποστολάκης, Χατζηθεοδωρίδης, Μπουζούκης, Ξενιτίδης), όντας κάτω των 25 ετών.
