Δεν έκρυψε την πικρία του για την ήττα του Παναιτωλικού από τον Βόλο ο Γιάννης Αναστασίου, στεκόμενος στις χαμένες ευκαιρίες της ομάδας του.
«Δεν τελειώσαμε τις φάσεις. Είχαμε καλύτερες προϋποθέσεις και ευκαιρίες. Αν δεν τελειώσεις τις φάσεις δεν κερδίζεις. Κάναμε κακή οργάνωση στα κόρνερ, βρεθήκαμε με τρεις του Βόλου εναντίον ενός. Είναι πράγματα που ορισμένες φορές είναι δύσκολο να τα εξηγήσεις. Έχει να κάνει με το μυαλό, δεχθήκαμε ένα γκολ από το πουθενά. Τιμωρήσαμε τους εαυτούς μας. Ήμασταν καλύτερη ομάδα, είχαμε τον έλεγχο και ευκαιρίες αλλά στην ουσία κάναμε ένα δώρο στο Βόλο. Αν δεν τελειώνεις τις ευκαιρίες σου δεν μπορείς να περιμένεις πολλά», σχολίασε αρχικά.
Αναφορικά με το διάστημα της διακοπής, το θέμα του Τσάβες, την ενίσχυση και το τι πρέπει να αλλάξει, ανέφερε:
«Σίγουρα να δούμε την ενίσχυση αλλά θα πρέπει στο τελευταίο τρίτο να είμαστε πολύ πιο αποτελεσματικοί και αποφασιστικοί. Δημιουργούμε. Φτάνουμε μέχρι εκεί αλλά δεν τελειώνουμε τις φάσεις όπως πρέπει».
Άρχισε τις σοφίες πάλι
Στείλε πακετο Μπελεβωνη και Νικολαου σε ομαδα γ εθνικης και μη ξαναμπούνε μεσα εχουνε παρει τόσες ευκαιρίες δεν μπορουνε τα παιδια επισης μεταγραφες οπως και το καλοκαίρι τελευταία στιγμη μη μιλήσω για την υποθεση Τσαβες καμια ενημερωση καθε χρονο τα ιδια πολυ κομβικο παιχνιδι η ομαδα παει προς πλει αουτ για ακομα μια χρονια