fbpx
Connect with us

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Αποστολή με Αγκίρε και Σιέλη

Με Σιέλη και Αγκίρε στην αποστολή του ταξίδεψε ο Παναιτωλικός στις Σέρρες για το σημαντικότατο ματς με τον Πανσερραϊκό.

Σημαντικές οι επιστροφές τους (διαθέσιμος είναι άλλωστε και ο Κοντούρης που είχε γίνει αναγκαστική αλλαγή στο ματς με τον Ολυμπιακό) ωστόσο υπάρχουν και απουσίες.

Ειδικότερα εκτός είναι οι τραυματίες Λουίς, Γαλιάτσος (ρήξεις χιαστού), όπως και οι Αποστολόπουλος, Στάγιτς, Μλάντεν.

Εκτός δράσης ωστόσο έμεινε και ο Ενκολόλο, που όπως αποκάλυψε ο Γιάννης Αναστασίου μετά το ματς με τον Ηρακλή, αντιμετώπιζε ενοχλήσεις.

Στην αποστολή του αυριανού εκτός έδρας αγώνα συμμετέχουν οι ποδοσφαιριστές:

Αγαπάκης, Αγκίρε, Άλεξιτς, Μπελεβώνης, Μπουχαλάκης, Τσάβες, Τσούρα, Εστεμπάν, Γκαρσία, Κόγιτς, Κοντούρης, Μάνος, Μανρίκε, Ματσάν, Μαυρίας, Μίχαλακ, Νικολάου, Παρδαλός, Σιέλης, Σμυρλής, Ζίβκοβιτς.

1 Comment

1 Comment

  1. Ο/Η Gialloblue λέει:

    Έστω και με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στο τέλος του πρώτου γύρου πρέπει να κερδίσουμε το ματς για πολλούς λόγους :

    1) Φεύγεις 8 βαθμούς μακριά από την επικίνδυνη γραμμή

    2) Αισθάνεσαι άνετα κι έχοντας εμπιστοσύνη στα πόδια σου μπορείς να παίξεις το ποδοσφαίρο που θέλεις και μπορείς.

    3)Είσαι 1 βαθμό πίσω από την 8αδα και κυνηγάς το όνειρο .

    Ας ελπίσουμε ότι η ομάδα θα σταθεί αντάξια των προσδοκιών και θα δικαιώσει τις προσδοκίες όλων μας.

    Παναιτωλικός στα εύκολα
    ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΑΡΑ στα δύσκολα

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ