Πολύ βαρύ το κλίμα στον Παναιτωλικό μετά την συντριβή από τον Λεβαδειακό, ο Γιάννης Πετράκης δεν απάντησε σε ερωτήσεις στην συνέντευξη τύπου.
Ο τεχνικός της ομάδας αρκέστηκε στο να επαναλάβει ότι αναλαμβάνει την ευθύνη για την τραγική εικόνα της ομάδας, ζητώντας ξανά συγγνώμη από τον κόσμο.
Πλέον άπαντες βρίσκονται εν αναμονή των εξελίξεων, με τον Γιάννη Πετράκη δεδομένα να βρίσκεται σε εξαιρετικά επισφαλή θέση.
Για να πούμε και κάτι εύθυμο γιατί αλλιώς θα τρελαθουμε, εγώ αν ήμουν στην διοίκηση θα εδιωχνα τον Πετράκη και θα έπαιρνα τον υιό Πετράκη από την ΑΕΛ.
Σοβαρά τώρα όταν γίνει η μικρή εξέδρα, Βάλτα 50€ τα διαρκείας για τα εναπομείναντα παιχνίδια, μπας και γεμίσει και σπρώξει η έδρα να βγει η χρόνια.
Διώξτε τον απόψε. ΒΑΡΕΘΉΚΑΜΕ να ακούμε… τις απόψεις του.
Φεύγει σπό Λάρισα ο Πετράκης έρχεται Αγρόνιο και γίνεται τράμπα με τον Μπαμπά που πάει Λάρισα και ζήσαμε εμείς καλά και αυτοί καλύτερα…
Ισως θέλαμε ένα ένα τέτοιο ταρακούνημα μπας και αλλάξουμε τη κατάσταση αφού δεν αλλάζει και η ομάδα δε βελτιώνεται.
Δύσκολα τα πράγματα , ο κόσμος τα έλεγε και τα έβλεπε αλλά δεν είναι ήταν εικόνα σήμερα αυτή.
Απο το διαιτητή τον αέρα τους παίχτες τον απαράδεκτο Αλεξίτς, κάτι δεν πάει καλά και αυτό ήτανε ξεκάθαρο.
Υπάρχει χρόνος μπας και αλλάξει λίγο πρόσωπο η ομάδα .
Μην είμαστε αχάριστοι απέναντι στον άνθρωπο και προπονητή Πετράκη.ειμαι απ’ τους πρώτους που έλεγα ότι η ομάδα δεν παίζει μπάλα και χρειάζεται νέο προπονητή με φρέσκες ιδέες για το σύγχρονο ποδόσφαιρο που θέλουμε να βλέπουμε.ομως ορισμένοι εδώ μέσα ξέφυγαν και χρησιμοποιούν χαρακτηρισμούς ανεπιτρεπτους για έναν κύριο κατά τα άλλα προπονητή που δουλεύει τίμια και ανθρώπινα…..λίγο σεβασμός
Αναλαμβανω την ευθηνη σημαινει παραιτουμαι.
Στο πολιτισμενο κοσμο τουλαχιστον.
ΣΥΜΠΑΘΕΣΤΑΤΕ ΚΥΡΙΕ ΠΕΤΡΑΚΗ ΜΟΥ,ΤΟ ΓΥΑΛΙ ΡΑΓΙΣΕ ΦΥΓΕ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΩΣΤΟΥΛΑ ΚΑΙ ΜΠΕΛΕΒΩΝΗ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΕΝΑ ΝΕΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΜΗΠΩΣ ΣΩΘΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.