ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Δεν ασκεί έφεση ο ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας για την υπόθεση του Παναιτωλικού

Δεν πρόκειται να ασκήσει έφεση για την απαλλακτική του υποβιβασμού απόφαση για τον Παναιτωλικό από την Επιτροπή Δεοντολογίας ο ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας.

Το σκεπτικό της απόφασης διαβιβάστηκε στον κ. Σπυρόπουλο στις 8 Ιουνίου. Ο ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας, σύμφωνα με τα όσα τονίζει το blog της «Δίκης» αποφάσισε να μην ασκήσει έφεση κατά της απόφασης.

Έτσι θα εκδικαστεί από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ μόνο η έφεση της ΠΑΕ του Αγρινίου. Ο Παναιτωλικός με την έφεσή του αποσκοπεί να απαλλαγεί πλήρως κι από το υπέρογκο πρόστιμο των 300.000 ευρώ που επιβλήθηκε.  

View Comments

  • Η υπόθεση στην εφέσεων θα εκδικαστεί από την αρχή ή επί του προστίμου; Έχει διαφορά...

  • Αν ήταν να ασκήσει έφεση θα το έκανε στο χρονικό περιθώριο που μπορούσε να το κάνει.Απλά η απόφασή του άργησε να δημοσιοποιηθεί.Στην επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ θα απαλλαγούμε εν μέρει ή συνολικά από το πρόστιμο.

  • Επί του Προστίμου Φίλε Past , όπως και για το πρόστιμο στον Κορνέλιους.

    Από την άλλη , έφεση φαντάζομαι ότι έχει καταθέσει και ο κυρ Κουτσό... για την αναλογικά εξοντωτική του Τιμωρία , Χρηματική & Αποκλεισμού..

    Ώστε , για να συνοψίσω: Μένει το Επί της Αρχής Σημείο της Αθώωσης του Παναιτωλικού - το οποίο μόνο ο Αθλητικός Εισαγγελέας με Δική του έφεση (ΔΕΝ έγινε..) μπορούσε να αμφισβητήσει... και πάμε στο από ΚΕΙ & Πέρα!... Μείωση ή Εξάλειψη προστίμων Ομάδας & Κορνέλιους από τη μια ... και από την άλλη , με έφεση κυρ Κουτσό ... Μπας και μειωθεί δραστικά η δική του Τιμωρία.

  • ωωωπ!...
    Λάθος!.. Φίλε Β.Π. !!...
    Ο Past , ήδη έγραψε ορθά "...Στην επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ θα απαλλαγούμε εν μέρει ή συνολικά από το πρόστιμο".

  • Ο μη υποβιβασμός κλείδωσε οριστικά κ αμετάκλητα. Η εφεση αφορά μόνο το πρόστιμο στη ΠΑΕ κ στον παίκτη. Ο ΚΟΥΤΣΟ μάλλον έχασε την προθεσμία για έφεση. Εύκολα τώρα στο εφετείο να διαγραφεί ή να μει θεί το πρόστιμο. Αυτό που μένει είναι η κρίση της Επιτροπής ότι η ομάδα δεν είχε ανάμειξη σε χειραγώγιση του αγώνα. Άρα παραμένει καθαρή. Προσοχή όμως με ποιούς νταραβερίζετσι

  • @ ΒΠ
    Οι υποθεσεις που πανε στο εφετειο δικαζονται απο την αρχη, με καταθεσεις μαρτυρων κανονικα. Τωρα βεβαια με την ΕΠΟ ποτε δεν μπορεις να εισαι σιγουρος. Παντως αφου και ο εισαγγελεας δεν ασκησε εφεση στην πρωτοδικη αποφαση δε νομιζω να εχουμε δυσαρεστες εκπληξεις.

  • ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ . ΚΟΥΣΑΣ ΚΑΙ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΤΑΙ. ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΔΕΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΠΟΤΕ ΧΩΡΑΓΑΝ ΜΕΧΡΙ 11.000 ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΣΤΟ ΜΑΚΡΙΝΟ 1976

  • Ο Random έχει δίκιο. Από την αρχή. Αλλά συνήθως η ποινή είναι μικρότερη. Επομένως στην ουσία το πρόστιμο θα αλλάξει

Share

This website uses cookies.

Read More