
Δημοσιεύματα τις τελευταίες ώρες από την γειτονική Βουλγαρία εμπλέκουν τον Παναιτωλικό με την περίπτωση του Σβέτοσλαβ Κόβατσεφ.
Αρκετά είναι τα δημοσιεύματα που είδαν το «φως» της δημοσιότητας στην Βουλγαρία τις τελευταίες ώρες, σύμφωνα με τα οποία ο Παναιτωλικός συνδέεται με τον 27χρονο επιθετικό, Σβέτοσλαβ Κόβατσεφ.
Πρόκειται για διεθνή ποδοσφαιριστή, με καριέρα σε Λουντογκόρετς και Άχματ Γκρόζνι μεταξύ άλλων. Σε 283 επαγγελματικές συμμετοχές καταγράφει 41 γκολ και 29 ασίστ, αγωνιζόμενος ως επί το πλείστον στο δεξί άκρο της επίθεσης.
Με την φανέλα της Εθνικής Βουλγαρίας έχει αγωνιστεί πέντε φορές, ενώ υπήρξε διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές.
Προ διαστήματος έμεινε ελεύθερος από την Άχματ Γκρόζνι και βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας.
Ορισμένα ΜΜΕ της πατρίδας του κάνουν λόγο για προχωρημένες διαπραγματεύσεις, μπερδεύοντας βέβαια τον Παναιτωλικό με τον… Παναθηναϊκό και την Αιτωλοακαρνανία με την… Ήπειρο. Το κατά πόσο η περίπτωσή του πράγματι απασχολεί, μένει να φανεί προσεχώς.

Ωραίος μακάρι να έρθει!
Μακάρι να ισχύει