
Την απόκτηση του ταχύτατου ακραίου επιθετικού Κόνραντ Μίχαλακ ανακοίνωσε την Δευτέρα 4/8, με κάθε επισημότητα, ο Παναιτωλικός.
Ο 27χρονος ακραίος επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μονετούς διάρκειας και πλέον τίθεται υπό τις οδηγίες του Γιάννη Πετράκη.
Νωρίτερα σήμερα, πέρασε με επιτυχία τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις.
Η ανακοίνωση του Παναιτωλικού:
«Ο Κόνραντ Μίχαλακ (Konrad Michalak) υπέγραψε συμβόλαιο ενός χρόνου με τον Παναιτωλικό.
Γεννήθηκε στις 19.09.1997 στην Πολωνία και άρχισε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Legia. Έχει αγωνιστεί σε Z. Sosnowiec, Wisla Plock, Lechia Gdansk, Akhmat Grozny, Ankaragücü, C. Rizespor, Konyaspor, Zamalek και Ohod.
Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας!».

Μεγάλη εμπειρία γρήγορος και εκρηκτικός με καλό διασκελισμό, ελπίζω να βοηθήσει
Καλώς ήρθες παλληκάρι στην ομάδα μας. Εύχομαι να γνωρίσουμε μαζί πολλές και μεγάλες επιτυχίες!
Κόνραντ καλώς ήρθες στην ομάδα της καρδιάς σου εύχομαι να είσαι γερός και δυνατός και να πραγματοποιήσεις όλα τα όνειρα σου με την ομάδα μας
Παναιτωλικός στα εύκολα ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΑΡΑ στα δύσκολα
Ιδανικά η ομάδα χρειάζεται 2 εξτρεμ και 2 αμυντικά χαφ ακόμη . Επειδή πρέπει να είμαστε και λίγο ρεαλιστές όμως , ας αναμένουμε ένα παιχτάκι σε κάθε θέση και προφανώς θα αξιοποιηθούν και οι μικροί.
Κονκόρντ κανονικό μαζί με Μιράζ η παιχταρα!!θα τους πάρει παραμαζωμα όλους!
Πολυ καλη κινηση.
Μπαλιες ποιος θα τις περναει;
Μεσοεπιθετικο τωρα
Μπράβο στη διοίκηση καί στο τεχνικό επιτελείο, διότι μου φαίνεται ότι οι μεταγραφές είναι ποιο στοχευμένες φέτος από ότι είχαμε συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια.
Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι και ολα να πάνε καλά, παραπάνω από ότι φανταζόμαστε ολοι
Καλώς ήρθες στον Παναιτωλικό μας…!!!
Χρειαζόμαστε ακόμη ένα 10αρι, ένα εξτρέμ και ένα πλάγιο μπακ, (το ιδανικό θα ήταν να τα έβρισκαν με τον Μιχάλη Μπακάκη)…!!!
Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να κάνουμε δικούς μας για 2 τουλάχιστον χρόνια ούτε τον Μίχαλακ ούτε τον Ματσάν !!!Δεν πειράζει όμως θα τους υποδεχτούμε όπως τους αξίζει αρκεί κι αυτοί να φανούν αντάξιοι της αξίας τους.
Παναιτωλικός στα εύκολα ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΑΡΑ στα δύσκολα