
Στην Ολλανδία με τα χρώματα της Ρόντα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ντάνιελ Λαχούντ, με την μεταγραφή του να ανακοινώνεται επίσημα.
Το ολλναδικό club έκανε γνωστό ότι ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε διετές συμβόλαιο, με οψιόν ανανέωσης για ένα ακόμη έτος. Επίλεξε τον αριθμό 17.
«Ο Ντάνιελ είναι ένας αριστεροπόδαρος επιθετικός που μπορεί να παίξει σε πολλαπλές θέσεις. Η επιθετική μας γραμμή δεν έχει μέχρι τώρα έναν αριστεροπόδαρο. Έχει πολύ βάθος στο παιχνίδι του και έχει αποδείξει ότι είναι αποτελεσματικός στο Μεξικό. Επιπλέον, η προσωπικότητα του Daniel ταιριάζει απόλυτα με την ομάδα μας. Είναι ένας παίκτης που αναλαμβάνει την ευθύνη, κάτι στο οποίο εστιάζουμε συνειδητά», δήλωσε ο τεχνικός διευθυντής της Ρόντα, Rob Servais.
Σημειώνεται ότι στην μονοετή παρουσία του στον Παναιτωλικό, ο Λαχούντ κατέγραψε 27 συμμετοχές με μία ασίστ.

Καλή συνέχεια εύχομαι,σε έναν παίχτη με ήθος και φιλότιμο
Πράγματι παίχτης με ήθος και φιλότιμο. Ελάχιστα προσέφερε αλλά απο κάποιους άλλους που τους τρώμε στην μάπα και εξακολουθουν να είναι στο ρόστερ ήταν καλύτερος!
Ας έβανε κάνα γκολ κι ας ήταν αφιλότιμος.