Ο Λούκας Τσάβες θα βρίσκεται στον πάγκο του Παναιτωλικού για το παιχνίδι απέναντι στην Λαμία, όπερ σημαίνει ότι «σπάει» το απόλυτό του.
Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης
Add TitormosNet.gr on Google ↗Ο Αργεντινός τερματοφύλακας είχε μέχρι στιγμής αγωνιστεί και στους 34 αγώνες του πρωταθλήματος, την τρέχουσα σεζόν, βασικός. Δεν έχασε μάλιστα λεπτό. 2994 αγωνιστικά λεπτά κατέγραψε για την ακρίβεια.
Ο Γιάννης Πετράκης σήμερα επίλεξε να τον αφήσει στον πάγκο, δίνοντας φανέλα βασικού στον Μιχάλη Παρδαλό.
Ο 24χρονος κίπερ «βγήκε» από τις ακαδημίες του Παναιτωλικού. Έγινε επαγγελματίας το 2021 και έχει αγωνιστεί ως δανεικός σε Παναγρινιακό και Τηλυκράτη. Με τους Λευκαδίτες μάλιστα αγωνίστηκε στην Super League 2 όσο και στο Κύπελλο Ελλάδας.
Πλέον, ήρθε η ώρα του να ντεμπουτάρει με την πρώτη ομάδα.