fbpx
Connect with us

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Γιος απέναντι σε πατέρα, πρώτη φορά στα χρονικά (φωτο)

Μία ιστορική στιγμή καταγράφεται στο σημερινό φιλικό ΑΕΛ-Παναιτωλικός. Για πρώτη φορά, σε επίπεδο Super League, πατέρας και γιος τίθενται αντιμέτωποι σε πάγκους.

Ο Γιάννης Πετράκης του Παναιτωλικού θα αντιμετωπίσει τον γιο του, Γιώργο Πετράκη, προπονητή της ΑΕΛ.

Κάτι τέτοιο, έστω και σε ανεπίσημο παιχνίδι, σε επίπεδο Super League δεν έχει συμβεί ποτέ ξανά. Καλώς εχόντων των πραγμάτων, στην 10η αγωνιστική θα τεθούν αντιμέτωποι και σε επίσημο αγώνα.

Οι δυο τους αντάμωσαν και φωτογραφήθηκαν αγκαλιά. Την σχετική φωτογραφία δημοσίευσε στα κοινωνικά δίκτυα ο υπεύθυνος τύπου του Παναιτωλικού, Χρήστος Στούμπος.

Πλέον μένει να φανεί αν οι δυο τους θα… «φάνε τα μουστάκια τους», όπως είχε χαρακτηριστικά αναφέρει ο τεχνικός του Παναιτωλικού, προ καιρού, ερωτώμενος για το τι θα συμβεί αν τυχόν βρεθούν αντίπαλοι με τον γιο του.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ