fbpx
Connect with us

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Γυναίκες επτά αστέρων, άνετα τη Σπάρτη

Οι γυναίκες του Παναιτωλικού νίκησαν με 7-0 τον ΠΑΣ Σπάρτης για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, έχοντας πολλές χαμένες ευκαιρίες και τρία δοκάρια.

Ακολουθήστε μας στο Google

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add TitormosNet.gr on Google ↗

Στο 21’ από ασίστ της Κακαμπούκη η Ντζάνη με πλασέ άνοιξε το σκορ. Στο 38’ η O’ Driscoll με πλασέ από ασίστ της Ντζάνη έκανε το 2-0 και στο επόμενο λεπτό από μπαλιά της Γεωργακοπούλου το 3-0 που ήταν το σκορ ημιχρόνου. Στο 53’ η Κακαμπούκη με σουτ αύξησε τη διαφορά.

Στο 63’ η O’ Driscoll με πέναλτι που κέρδισε η Γεωργακοπούλου, έκανε το 5-0. Στο 75’ η O’ Driscoll πέτυχε το τέταρτο προσωπικό της τέρμα μετά από μπαλιά της Da Silva. Στο 90’ διαμορφώθηκε το τελικό 7-0 με πλασέ της Ντζάνη από ασίστ της O’ Driscoll.

Αγωνίστηκαν οι: Τσουλάκου, Μπάρτζα (65’ Παπαγρίβα), Τσίντζουρα (75’ Κοντογιάννη), Lasu (65’ Τζουμερκιώτη), Βράνα, Font, Κακαμπούκη (75’ Γιαννάκη), Γεωργακοπούλου, Da Silva (65’ Παπαϊωάννου), Ντζάνη, O’ Driscoll.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ