«Η μέρα με την νύχτα» είναι η σύγκριση του βαθμολογικού πίνακα της Super League και της θέσης του Παναιτωλικού στα τέλη του 2023 και του 2024.
Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης
Add TitormosNet.gr on Google ↗Ξεκινώντας από την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, είναι κοινή αποδοχή ότι το ξεκίνημα των Αγρινιωτών είναι εξαιρετικό.
Μετά το πέρας 16 αγωνιστικών ο Παναιτωλικός με έξι νίκες, πέντε ήττες και πέντε ισοπαλίες έχει συγκεντρώσει 23 βαθμούς και βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας.
Ακριβώς την ίδια εποχή πέρυσι, η ομάδα του Αγρινίου σε 15 αγωνιστικές είχε μόλις 11 βαθμούς. Με δύο νίκες, οκτώ ήττες και πέντε ισοπαλίες.
Τρομακτική είναι η διαφορά στην στατιστική που της αμυντικής επίδοσης της ομάδας. Ο Παναιτωλικός πέρυσι τέλη Δεκέμβρη είχε παθητικό 25 γκολ. Φέτος μόλις 12.
Το απόλυτο ζητούμενο για τους Αγρινιώτες είναι να συνεχίσουν την θετική πορεία τους και στις αρχές του 2025.
+1βαθμό τις 3 πρώτες αγων του β γύρου σε σχέση με τον α γύρο. Μόλις 1 ήττα εκτός έδρας μέχρι στιγμής. Με ένα γκολτζή η συγκομιδή θα ήταν καλύτερη. 9άρη χθες