fbpx
Connect with us

ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ

K19: Ήττα στο…. «ροντέο» με τον Άρη

Την ήττα με 1-3 γνώρισε η Κ19 του Παναιτωλικού από την αντίστοιχη του Άρη, στην αναμέτρηση που τελείωσε πριν λίγο στις εγκαταστάσεις του Emileon.

Ακολουθήστε μας στο Google

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add TitormosNet.gr on Google ↗

Ο Παναιτωλικός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκε με ωραία προσπάθεια του Χρήστου Μπελεβώνη. Οι Θεσσαλονικείς απάντησαν στο 24′, ισοφαρίζοντας σε 1-1, ενώ το παιχνίδι άρχισε να αποκτά μεγάλη ένταση. Το ημίχρονο βρήκε τις ομάδες ισόπαλες.

Στην επανάληψη, ο Παναιτωλικός έμεινε με 10 παίκτες, με τον διαιτητή να αποβάλει τον Κοντογιάννη, σε μία φάση που ο νεαρός τερματοφύλακας, κατά την κρίση του ρέφερι, έπιασε τη μπάλα εκτός περιοχής. Με το αριθμητικό πλεονέκτημα οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα, κάνοντας το 1-2 στο 67′.

Το παιχνίδι συνέχισε σε ίδιο ρυθμό, με τον διαιτητή να υποδεικνύει πολλές κίτρινες κάρτες, ενώ απέβαλλε και παίκτη των φιλοξενούμενων. Στο 84′, ο Άρης κατόρθωσε να σκοράρει και για τρίτη φορά, παίρνοντας τη νίκη με 1-3.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ