fbpx
Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κανένα ενδιαφέρον για την εξαγορά του ΠΑΣ Γιάννινα

Η χρονιά για τον ΠΑΣ Γιάννινα ολοκληρώθηκε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο αφού δεν κατάφερε να παραμείνει στην Super League γνωρίζοντας τον υποβιβασμό.

Η νέα χρονιά θα βρει την ομάδα στην Super League 2. Μια ιδιαίτερη κατηγορία που για πολλούς είναι και η πιο δύσκολη του ελληνικού ποδοσφαίρου. Μια κατηγορία με ελάχιστα οικονομικά έσοδα. Με ομάδες που έχουν γράψει ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και με κατά πάσα πιθανότητα ένα καινούργιο τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος σε έναν όμιλο με 20 ομάδες.

Την ίδια ώρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, ο υποβιβασμός έφερε εξελίξεις. Η οικογένεια Χριστοβασίλη με επίσημη δήλωση στις 2 Απριλίου ανακοίνωνε πως παραχωρεί τον σύλλογο ξεκαθαρίζοντας πως ήρθε η ώρα ο σύλλογος να γυρίσει σελίδα. Ανέφερε μάλιστα πως δεν θα σταθεί εμπόδιο σε κανέναν, διευκολύνοντας την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος.

Στην ανακοίνωση αυτή μάλιστα είχαν κάνει και την αυτοκριτική τους τονίζοντας πως οι προσπάθειες τους δεν έφεραν το αποτέλεσμα που προσδοκούσαν. Την ίδια ώρα και ο κόσμος είχε εκφράσει την επιθυμία η οικογένεια να αποχωρήσει από την ομάδα. Ήταν ένας επιπλέον λόγος που οι νυν ιδιοκτήτες μπήκαν σε αυτή την διαδικασία.

Από εκείνη την ημέρα και συγκεκριμένα από τις 2 Απριλίου συμπληρώνονται σχεδόν δύο μήνες. Θα περίμενε κανείς πως από την στιγμή που η οικογένεια Χριστοβασίλη είχε εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει πως θα είχε βρεθεί ήδη διάδοχη κατάσταση. Η πραγματικότητα όμως είναι διαφορετική.

Σύμφωνα με το Gazzetta.gr μέχρι και τώρα δεν έχει υπάρξει κανένα απολύτως ενδιαφέρον. Καμία επίσημη πρόταση δεν έχει έρθει τόσο στα γραφεία της ΠΑΕ όσο και προσωπικά στα ίδια τα αδέρφια.

Παρά τις φήμες που ακούγονταν τόσο για τοπικούς επιχειρηματίες όσο και για άλλους πιθανούς υποψηφίους, ποτέ δεν υπήρξε καμία σοβαρή ενόχληση που θα εκδήλωνε ενδιαφέρον για την απόκτηση του μετοχών του ΠΑΣ Γιάννινα.

Η επόμενη ημέρα

Παίρνοντας ως δεδομένο πως δεν υπάρχει κανένας ενδιαφερόμενος για την ομάδα, αυτό που απασχολεί είναι η επόμενη ημέρα για τον ΠΑΣ Γιάννινα και ποιο θα είναι το μέλλον των Ηπειρωτών. Όπως είπαμε από την στιγμή που κανένας υποψήφιος δεν φαίνεται στον ορίζοντα, η επόμενη ημέρα δείχνει μόνο την οικογένεια Χριστοβασίλη. Και αυτό γιατί είναι η μόνη και χωρίς καμία βοήθεια που μπορεί να στηρίξει την προσπάθεια στην Super League 2.

Από την στιγμή που όπως έχει δείξει ο κόσμος πως δεν επιθυμεί να παραμείνουν ο Παναγιώτης και ο Γιάννης Χριστοβασίλης και παράλληλα ούτε φαίνεται να υπάρχει κάποια διάθεση από τοπικούς επιχειρηματίες να βοηθήσουν από την πλευρά τους, σημαίνει πως δυνητικά υπάρχουν δύο δεδομένα.

Το πρώτο είναι η κατάσταση να μην αλλάξει και να συνεχίσουν τον σχεδιασμό για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Με την όποια γκρίνια εκ μέρους των οπαδών με την γνωστή εσωστρέφεια που μπορεί να λειτουργήσει αρνητικά στην ομάδα στην μάχη που θα δώσει για την άμεση επάνοδο στην μεγάλη κατηγορία.

Όσον αφορά το δεύτερο δεδομένο θα ήταν τα αδέρφια Χριστοβασίλη να αποχωρήσουν οριστικά από την ομάδα χωρίς να έχει βρεθεί επενδυτής. Κάτι που θα δημιουργούσε πιθανό κίνδυνο για υποβιβασμό στις ερασιτεχνικές κατηγορίες. Κάτι τέτοιο όμως η οικογένεια Χριστοβασίλη δεν φαίνεται να επιθυμεί να συμβεί.

2 Comments

2 Comments

  1. Ο/Η ΒΠ λέει:

    Κανένας σοβαρός επενδυτής δεν πρόκειται να πάει να δώσει λεφτά και να πάρει μια Ανώνυμη Εταιρεία με συσσωρευμένα χρέη (ακόμα κι αν είναι ρυθμισμένα) από τη στιγμή που στο άμεσο μέλλον (2024-25) θα έχει μηδαμινά έως ανύπαρκτα έσοδα. Μόνη ρεαλιστική λύση είναι να παραχωρήσουν τη διοίκηση δωρεάν, να λειτουργήσει η ομάδα με έσοδα-έξοδα κι όταν κι αν επιστρέψει στη superleague να πάρουν κάποιο αντίτιμο.

  2. Ο/Η ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ ΝΙΚΑΚΗΣ λέει:

    ΣΚΕΦΘΗΚΑΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΚΩΣΤΟΥΛΑΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΗ?

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ