fbpx
Connect with us

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Κοντούρης: «Αποχαιρετώ τον Παναιτωλικό με υπερηφάνεια»

Ο Σωτήρης Κοντούρης αποχαιρέτησε τον Παναιτωλικό, όντας πλέον επίσημα ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, με ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα.

Ο νεαρός εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς τον οργανισμό του Παναιτωλικού, με ιδιαίτερες μνείες στους διοικούντες που τον πίστεψαν και τον στήριξαν.

Παράλληλα, ευχαριστίες εξέφρασε στον τεχνικό διευθυντή της ομάδας Μάκη Μπελεβώνη και τον γενικό αρχηγό, Μάρκο Μαρκόφσκι, για τους οποίους αναφέρει πως θα ήθελε να κρατήσει «για πάντα στη ζωή του».

Αναλυτικά, τα όσα αναφέρει:

«Ήμουν 13 χρονών όταν φόρεσα για πρώτη φορά τη φανέλα με τον Τίτορμο, και σήμερα, στα 20, την αποχαιρετώ με υπερηφάνεια.

Ο Παναιτωλικός δεν ήταν ποτέ απλώς μια ομάδα για μένα· ήταν το όνειρο ενός παιδιού, η ομάδα που ήθελα να τιμήσω και να κάνω περήφανη την οικογένειά μου.

Θέλω να ευχαριστήσω τον μεγαλομέτοχο κ. Κωστούλα και τον Πρόεδρο κ. Μπελεβώνη για την τεράστια στήριξη και εμπιστοσύνη από την πρώτη μέρα.

Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στον Τεχνικό Διευθυντή κ. Μάκη Μπελεβώνη και στον κ. Μαρκόφσκι, δύο ανθρώπους που θα ήθελα να κρατήσω για πάντα στη ζωή μου, γιατί χωρίς αυτούς τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο.

Ευχαριστώ επίσης τους προπονητές και όλο το επιτελείο, από την ακαδημία έως την πρώτη ομάδα, για τη στήριξη και τη συνεργασία.

Φεύγω για το επόμενο βήμα, αλλά ένα κομμάτι μου θα είναι πάντα εδώ.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ