
Ο Σωτήρης Κοντούρης μίλησε στην κάμερα της Cosmote μετά την ισοπαλία του Παναιτωλικού με τον Λεβαδειακό και την απώλεια της οκτάδας.
Αναλυτικά όσα ανέφερε:
«Είναι πραγματικά κρίμα που δεν μπήκαμε στην οκτάδα. Θα μας άλλαζε επίπεδο σε πολλούς τομείς. Είμαι περήφανος για την ομάδα μου, τους συμπαίκτες, την ομάδα, το τιμ. Επικρατεί πίκρα. Στα 26 παιχνίδια που παίξαμε ήμασταν στα 22 τουλάχιστον στο 5-8. Τελικώς δεν πετύχαμε τον μεγάλο στόχο που κατά την διάρκεια της χρονιάς ήταν εφικτός. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Πληρώσαμε στιγμές, ειδικά στα τελευταία παιχνίδια. Συγκέντρωση; Πειθαρχία; Τύχη; Δεν ξέρω, αλλά είμαι περήφανος για την ομάδα μου.
Τα κεφάλια ψηλά, η χρονιά δεν τελειώνει εδώ. Στόχος να τερματίσουμε πρώτοι στα Play Outs, να έχουμε αξιοπρέπη εικόνα και να κάνουμε ταμείο. Να ευχαριστήσω τον κόσμο. Ήταν πάντα δίπλα μας, ο 12ο παίκτης. Ευχαριστώ από την καρδιά μου».
Για το ποιο κατά την γνώμη του ματς κόστισε στον Παναιτωλικό:
«Θεωρώ ότι μας πήγε ένα βήμα πίσω η ήττα από τον Ατρόμητο. Μας επηρέασε ψυχολογικά. Κακώς. Κάθε λεπτομέρεια παίζει το ρόλο της. Είμαστε απογοητευμένοι. Δεν καταφέραμε να συνδυάσουμε τα γενέθλια του συλλόγου με είσοδο στην οκτάδα. Ευχαριστώ ξανά τον κόσμο, τους συμπαίκτες μου. Μέχρι στιγμής δείξαμε ότι αξιοπρεπέστατα διεκδικήσαμε τον στόχο».
Αναφορικά με την συνέχεια στα Play Outs:
«Είναι δύσκολο, κυρίως το ψυχολογικό κομμάτι. Δεν υπάρχει δικαιολογία, ωστόσο. Να παρουσιαστούμε στο γήπεδο όπως πρέπει. Να είμαστε όσο το καλύτερο δυνατοί γίνεται».

Από δηλώσεις χορτάσαμε βάλτε το κεφάλι κάτω και παίξτε μπάλα.Αν μπορείτε αποδείξτε το στο γήπεδο αλλιώς στα τοπικά.ειναι βαριά η φανέλα του Παναιτωλικού και θέλει τσαμπούκα και όχι φόβο.οποιος φοβάται εκτός ομαδας
Συμφωνώ. Επίθεση. Μπουχτίσαμε από το συνεχές κατενάτσιο. Δεν μας αρέσει αυτό το ποδόσφαιρο.
Να παίζουν με στόχο να βάζουν γκολ όχι να μην δέχονται μόνο